Austriecii prezinta primul Duster VAN

Austriecii prezinta primul Duster VAN
Nu-ti ajungea Dacia Logan VAN pentru a cara una-alta? Iata ca acum ai la dispozitie si un Duster VAN, gata sa fie umplut cu frigidere, mobila sau cumparaturi. Acesta a fost facut de catre austriecii de la Fiskales LKW, care au modificat un Duster si l-au transformat intr-o dubita.
Distribuie pe Facebook

De obicei se ocupa de tuning, dar tuning se poate numi si aceasta modificare. Este vorba de un Duster-cobai, care a primit un kit ce l-a transformat dintr-un crossover, intr-o mini-duba.

Austriecii prezinta primul Duster VAN

Varianta VAN are o capacitate de incarcare de 1.636 litri si o sarcina utila maxima de 425 de kg. Din pacate, momentan, aceasta conversie a fost facuta numai pe Duster cu tractiune fata, cel cu motorul de 1.6 benzina. Varianta cu tractiune 4x4 va primi si ea in curand acelasi kit, dar acolo este ceva mai mult de munca, pentru ca spatiul din portbagaj este mult mai mic. Pretul pentru Duster VAN cu motor 1.6 16 valve este de 12.508 Euro in Austria, insa la acesti bani primiti numai tractiune fata. Austriecii spun ca pana la sfarsitul acestui an va fi gata si kitul de transformare pentru restul modelelor de Duster. Insa nu se stie momentan pretul pentru acestea.

Austriecii prezinta primul Duster VAN

In curand, va fi lansat oficial si kitul pentru varianta dCi

Fiskales este primul tuner din lume care prezinta o versiune VAN pentru Dacia Duster. Modificarile facute au fost la nivelul interiorului - au scos bancheta spate si au fost montate panouri de izolatie pe jos si in laterale. Mocheta a fost inlocuita cu presuri speciale de cauciuc, iar partea din fata, cu cele doua scaune, a fost izolata de cea din spate, cu un panou rigid. Probabil, nu va trece mult timp pana cand un alt tuner sau atelier specializat in conversii, va face si un Duster Pick-Up.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Dacia Duster VAN
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2010