Avem primele fotografii cu versiunea finala! Automobilul din aceste imagini este UNIC in lume

Avem primele fotografii cu versiunea finala! Automobilul din aceste imagini este UNIC in lume
  • O companie germana ofera un tuning mai putin obisnuit pentru modelul Bentley Mulsanne
  • Limuzina de origine britanica a fost transformata in coupe traditional, cu doua portiere
  • Nu exista niciun fel de informatie oficiale cu pretul perceput pentru aceasta conversie
Distribuie pe Facebook

Pe langa zecile de modele care au primit o noua unitate de control pentru un plus de putere, nemtii de la mcchip-dkr au mai fost preocupati in ultima perioada de timp cu transformarea unui Bentley Mulsanne din limuzina de lux in... coupe traditional, cu doua portiere.

Ar fi putut lua in orice moment decizia de a-l vinde pentru un Rolls-Royce Wraith, insa proprietarul acestui Bentley Mulsanne nu a vrut nici in ruptul capului sa renunte la automobilul britanic de lux.

Nu conteaza atat de mult de ce, cat ce anume a facut pentru a-si vedea visul cu ochii: a luat legatura cu specialistii companiei de tuning mcchip-dkr, carora le-a trasat o sarcina aproape imposibila.

Intr-o alta ordine de idei, germanii au primit misiunea de a transforma respectiva limuzina intr-un coupe traditional, cu doua portiere, capabil sa concureze de la egal la egal cu modelul anterior mentionat.

Dupa mai multe fotografii din timpul solicitantei conversii, astazi au fost publicate in cele din urma primele imagini oficiale cu rezultatul final, spre deliciul clientului, dar si al publicului larg, complet nerabdator.

Cat a costat intreaga distractie ramane un mister; nu ca ar mai conta in conditiile in care proprietarului acestui Bentley Mulsanne Coupe este fericit multumit cu produsul primit - estetic, ci si calitativ.

Tot la capitolul necunoscute mai putem include, de asemenea, si motorizarea ascunsa sub capota, germanii de la mcchip-dkr precizand doar ca propulsia este asigurata de o motorizare V8 de 6.75 litri.

Acum, ca vorbim in continuare de 512 CP si 1.020 Nm sau valorile maxime ale unitatii twin-turbo au crescut in contrast cu numarul de usi de la nivelul caroseriei, ei bine... poate ca nu vom afla niciodata.

Bentley Mulsanne Coupe - Partea a treia

Bentley Mulsanne Coupe - Partea a treia

Bentley Mulsanne Coupe - Partea a treia

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Bentley Mulsanne Coupe - Partea a treia
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Decembrie 2017