Aznom transforma micul Fiat 500 Abarth intr-o arma cu motor central si 230 CP!

Aznom transforma micul Fiat 500 Abarth intr-o arma cu motor central si 230 CP!
Multumita unei greutati scazute si a unui propulsor turbo ce dezvolta nu mai putin de 160 cai putere, micul Fiat 500 Abarth ar trebui sa fie indeajuns pentru a satisface dorintele devoratorilor de senzatii tari si performante impresionante. Nu acelasi lucru se poate spune insa si despre cei de la Aznom, care au luat modelul italian si l-au transformat intr-o adevarata arma de distrugere in masa.
Distribuie pe Facebook

Botezata Motore Centrale R230, impresionanta creatie se bucura acum de prezenta tractiunii spate, in timp ce motorul a luat locul scaunelor spate. Cu ce motor avem insa de a face? Cu acelasi propulsor turbo de 1.4 litri care, multumita unei liste intregi de modificari, dezvolta acum nu mai putin de 230 cai putere si 330 Nm! Din pacate, noile performante raman momentan un mister, insa cei de la Aznom ne anunta ca au inzestrat modelul italian si cu o suspensie imbunatatita, plus un sistem performant de franare ce beneficiaza de discuri uriase - 335 mm pe fata, respectiv 305 mm pe spate.

Noul si impresionantul Motore Centrale R230 va debuta in premiera mondiala la Top Marques Monaco, urmand a fi construit intr-o editie limitata de doar 30 de exemplare. Insa asta nu e tot. Compania italiana planuieste o versiune mult mai puternica, botezata Pista, ce va aduce cu sine aproximativ 280 cai putere, roll cage, suspensie ajustabila si limited-slip differential.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2011