Bani sa ai, ca masini gasesti. Spre exemplu acest BMW M2 venit tocmai de la arabi

Bani sa ai, ca masini gasesti. Spre exemplu acest BMW M2 venit tocmai de la arabi
  • BMW-ul M2 este finisat in nuanta exterioara Alpine White
  • A primit un body-kit AC Schnitzer
  • Pachetul este completat de mai multe accesorii aerodinamice din carbon
Distribuie pe Facebook

Showroom-ul BMW din Abu Dhabi a fost de curand gazda acestui BMW M2 care a trecut printr-un program extensiv de tuning. Din meniu nu lipsesc mai multe accesorii aerodinamice din fibra de carbon, sau un body-kit AC Schnitzer.

Ca cel mai mic membru al familiei M este preferatul tunerilor nu este deloc o surpriza, insa acest BMW M2 gazduit recent de showroom-ul BMW din Abu Dhabi merita cu siguranta toata atentia noastra.

BMW M2

Sportiva bavareza a trecut printr-un program extensiv de tuning, si pe langa una dintre cele mai frumoase nuante exterioare din industria auto, Alpine White, a primit si un body-kit semnat AC Schnitzer.

BMW M2

Pentru ca reteta sa fie completa, nu puteau sa lipseasca din meniu mai multe accesorii aerodinamice din fibra de carbon. Mai exact, aripioare montate pe extremitatile barei fata, splitter, capacele oglinzilor, un difusser in partea din spate si o aripa spate supradimensionata.

BMW M2

Acestora li se adauga o suspensie sport, si un sistem de evacuare imbunatatit, cu 4 iesiri finisate in negru mat.

BMW M2BMW M2

Fotografiile nu au fost insotite si de specificatiile tehnice, asadar nu putem decat sa facem unele presupuneri. In acest context, fie propulsorul de 3.0 litri TwinPower Turbo dezvolta, ca si pana acum, 370 de cai putere si 465 Nm cuplu, fie a primit tratamentul vreunui tuner consacrat, cum ar fi spre exemplu AC Schnitzer.

BMW M2

In acest caz, vorbim despre cateva imbunatatiri aduse motorului, si implicit de o crestere a puterii. Mai exact, pachetul oferit de tunerul german duce BMW-ul M2 in 414 cai putere si un cuplu care te face sa uiti pe moment de M3 sau M4.

BMW M2

BMW M2

BMW M2

BMW M2

BMW M2

BMW M2

BMW M2

BMW M2

BMW M2

BMW M2

BMW M2

Distribuie pe Facebook
mai multe