BMW E92 by Leib Engineering - Tuning de adio pentru modelul bavarez

Actuala generatie a modelului BMW Seria 3 Coupe se apropie cu pasi repezi de finalul cariei sale insa, inainte de a-si lua definitiv adio de la industria auto, automobilul constructorul bavarez face o ultima incursiune in lumea tuningului.
Distribuie pe Facebook

Lansata pe piata in anul 2006 si trecuta recent printr-un facelift, actuala generatie a modelului BMW Seria 3 Coupe se pregateste sa-si ia ramas bun de la lumea auto, automobilul constructorului bavarez urmand a fi inlocuit in viitorul apropiat de mult anticipatul model Seria 4 Coupe. Pana atunci insa, generatia E92 continua sa se bucure de atentia companiilor de tuning din intreaga lume.

BMW Seria 3 Coupe by Leib Engineering

Dupa Ac Schnitzer, G-Power, Hamann, dar si alte nume mari din industrie, astazi a venit randul celor de la Leib Engineering sa prezinte in fata intregii planete pachetul lor cu bunatati destinat actualei generatii a modelului BMW Seria 3 Coupe. Asa cum era de asteptat, lista cu imbunatatiri propusa de compania germana de tuning include modificari atat de ordin tehnic, cat si de ordin estetic.

BMW Seria 3 Coupe by Leib Engineering

Botezat GT300, pachetul cu pricina se adreseaza in special posesorilor versiunii 325i si, multumita imbunatatirilor operate in cadrul compartimentului motor - imbunatatiri precum ECU optimizat si galerie de admisie, permite propulsorului N53B30 ascuns sub capota sa dezvolte cu pana la 77 cai putere mai mult decat o face in varianta standard.

BMW Seria 3 Coupe by Leib Engineering

Daca cei 295 CP rezultati nu vor fi insa suficienti, specialistii Leib Engineering sunt pregatiti sa mai ofere si un sistem de evacuare cu valve controlabile, puterea maxima urmand a urca astfel pana la pragul celor 310 CP. Din pacate, performantele noului BMW Seria 3 GT300 nu au fost anuntate, insa nu ar fi de mirare ca acestea sa rivalizeze cu cele propuse de modelul turbo 335i.

BMW Seria 3 Coupe by Leib Engineering

Mai mult de-atat, actuali posesori ai coupe-ului bavarez mai pot apela la serviciile companiei germane de tuning si pentru alte bunatati de ordin tehnic, precum o suspensie ajustabila KW de tip coilver sau un sistem de franare inzestrat cu discuri de 338, respectiv 324 milimetri si etriere cu sase, respectiv doua pistonase (fata / spate).

BMW Seria 3 Coupe by Leib Engineering

Pe plan estetic, noul BMW Seria 3 Coupe GT300 de la Leib Engineering se poate lauda atat cu o prelungire fata din fibra de carbon, cat si cu un difuzor spate finisat in negru mat. De asemenea, nu lipsesc din meniul exterior nici jantele BBS pe 19 inci, acompaniate de pneuri Pirelli P Zero livrate intr-o combinatie 235/35R19 - 275/30R19 (fata / spate), lista cu modificari mutandu-se la nivelul interiorului, acolo unde aduce padele pentru volan si stickere... complet "neinspirate".

BMW Seria 3 Coupe by Leib Engineering

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW Seria 3 Coupe by Leib Engineering
mai multe