BMW M135i by Manhart: Totul despre cum sa modifici ca la carte un BMW Seria 1

BMW M135i by Manhart: Totul despre cum sa modifici ca la carte un BMW Seria 1
  • Manhart Racing modifica modelul BMW M135i
  • Hot-hatch-ul german se bucura acum de 405 CP
  • Pachetul de tuning include si imbunatatiri vizuale
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Manhart Racing revin astazi in atentia noastra si ne invata cum putem transforma un BMW M135i dintr-un automobil banal intr-unul exceptional. Asta in cazul in care detinem unul...

Inainte insa de a porni la drum, tinem neaparat sa recunoastem ca un BMW M135i iese pe portile fabricii bavareze cu un total de 320 cai putere si 450 Newton-Metri, cifre arhisuficiente pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in numai 4.7 secunde atunci cand se opteaza pentru sistemul de tractiune integrala xDrive disponibil in mod optional.

BMW M135i by Manhart Racing

Un alt punct forte al hot-hatch-ului german este ca, ascunzand sub capota o motorizare supraalimentata, se bucura de un potential urias de tuning. In cazul de fata insa, specialistii Manhart Racing nu au mers foarte departe cu tratamentul aplicat propulsorului turbo de trei litri prezent la datorie, meniul incluzand doar o simpla optimizare a unitatii de control si un nou sistem de evacuare. Cu toate acestea rezultatul final nu este unul de neglijat: plus de 85 CP si 110 Nm, respectiv total de 405 cai putere si 560 Newton-Metri. Suna bine, nu-i asa?

BMW M135i by Manhart Racing

De asemenea, ar mai trebui sa stii ca la fel de bine suna si restul modificarilor operate de celebra companie germana de tuning, lista cu imbunatatiri continuand cu suspensia ajustabila marca si modelul KW Variant 3, sistemul de franare cu discuri de 380, respectiv 356 milimetri fata / spate, dar si cu pachetul aerodinamic realizat din fibra de carbon, ce cuprinde atat o prelungire pentru spoilerul fata, cat si un difuzor de aer pentru spoilerul spate.

BMW M135i by Manhart Racing

Un alt detaliu remarcabil regasit la nivel de exterior este reprezentat de jantele OZ Ultraleggera ce masoara un generos 19 inci, in timp ce caroseria iese acum in evidenta printr-o combinatie contrastanta de galben si negru mat. Mai mult de-atat, cu aceeasi combinatie de galben si negru ne intalnim si la nivel de interior, acolo unde pe lista cu atractii principale mai regasim si scaune fata semnate BMW Performance, insertii de alcantara, cusaturi in forma de carouri si chiar accente de fibra de carbon.

BMW M135i by Manhart Racing

Din pacate, pretul bunatatilor enumerate nu se cunoaste pentru moment, insa suntem siguri ca nici un proprietar de BMW M135i nu ar refuza un astfel de tratament pentru al sau exemplar...

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW M135i by Manhart Racing
mai multe