BMW M235i Coupe by 3D Design: Bavarezul cu aroma japoneza

BMW M235i Coupe by 3D Design: Bavarezul cu aroma japoneza
  • Cel mai nou proiect 3D Design are la baza modelul BMW M235i Coupe
  • Lista cu imbunatatiri include numeroase elemente din fibra de carbon
  • Meniul interior se limiteaza la cateva insertii si accente de aluminiu
Distribuie pe Facebook

Dupa ce a luat cu asalt cele mai importante locatii pentru industria europeana a tuningului, bavarezul BMW M235i Coupe s-a imbarcat in primul avion ivit si a pornit intr-o noua aventura: Japonia. Odata ajuns pe taramuri nipone, celebrul automobil de inalta performanta din Munchen le-a facut o scurta vizita specialistilor 3D Design, de unde a plecat cu numeroase imbunatatiri (in mare parte) estetice.

De la Ac Schnitzer si pana la Manhart Performance, nu exista tuner european sa nu se fi implicat in dezvoltarea unor pachete pline cu bunatati destinate coupe-ului BMW Seria 2. Cel mai nou astfel de tratament vine insa din partea unei companii de peste Ocean, japonezii de la 3D Design trecandu-si si ei numele pe lista celor care s-au incumetat sa ia la modificat inlocuitorul bavarezului Seria 1 Coupe.

BMW M235i by 3D DesignBMW M235i by 3D Design

BMW M235i by 3D Design

Spre deosebire de rivalii lor de pe Batranul Continent, niponii si-au concentrat intreaga atentie asupra versiunii de inalta performanta M235i, majoritatea imbunatatirilor regasindu-se intr-o concordanta totala cu caracterul agresiv al modelului din Munchen. Altfel spus, meniul exterior include numeroase accesorii din fibra de carbon - precum prelungire pentru spoilerul fata, difuzor pentru spoilerul spate si eleron pentru portbagaj, plus jante forjate de dimensiuni generoase, in timp ce interiorul se poate lauda cu aparitia unor insertii extra de aluminiu. Asta pe langa ceasurile aditionale.

Din pacate, japonezii de la 3D Design nu s-au grabit sa prezinte o serie de upgrade-uri si pentru motorizarea supraalimentata de trei litri, in sase cilindri, a noului BMW M235i Coupe, insa trebuie sa fii o persoana cu nevoi speciale pentru a avea nevoie de peste 326 cai putere si 450 Newton-Metri, atat cat ofera automobilul bavarez in standard. Si daca tot veni vorba de cifre, numere si valori, reamintim cu aceasta ocazie ca lista cu specificatii tehnice mai include in cazul de fata si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in fix cinci secunde.

Asta in cazul in care optezi pentru transmisia manuala cu sase rapoarte. In cazul in care mergi pe serviciile cutiei automate cu opt trepte de viteza, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h promite sa scada pana la pragul celor 4.8 secunde. Important de precizat, indiferent de alegerea facuta, viteza maxima va fi intotdeauna limitata la 250 de kilometri pe ora.


BMW M235i by 3D DesignBMW M235i by 3D Design

BMW M235i by 3D DesignBMW M235i by 3D DesignBMW M235i by 3D Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW M235i by 3D Design
mai multe