BMW M3 ajunge din nou in garajul G-Power, se alege cu 720 CP si multa fibra de carbon

BMW M3 ajunge din nou in garajul G-Power, se alege cu 720 CP si multa fibra de carbon
Chiar daca se afla la final de cariera, iar zilele-i sunt numarate, ultimul BMW M3 Coupe produs vreodata se bucura in continuare de o atentie sporita din partea publicului devorator de automobile sport. Si nu numai.
Distribuie pe Facebook

Sa-i luam ca exemplu pe cei de la G-Power. Chiar daca l-au mai modificat si in trecut, ba chiar de vreo patru pana la sase ori, specialistii germani nu renunta nici macar acum, pe ultima suta de metri, la ideea de a imbunatati actuala generatie a modelului BMW M3. Astfel, ultimul M3 Coupe produs vreodata s-a mai ales cu un pachet de tuning, cu doar cateva luni inainte de a-si lua ramas bun de la lumea auto.

BMW M3 by G-Power

Nu vorbim insa de un oarecare pachet de tuning, ci de unul care aduce schimbari majore atat pe plan tehnic, cat si pe plan estetic. De exemplu, propulsorul V8 de patru litri ascuns sub capota a fost pentru inceput inzestrat cu un sistem de supraalimentare cu compresor ASA T1-723, ca mai apoi capacitatea sa cilindrica sa fie urcata pana la 4.6 litri. Astfel, puterea maxima a crescut cu pana la 300 CP, de la 420 la nu mai putin de 720 cai putere.

BMW M3 by G-Power

Drept urmare, sistemul de franare oferit de automobilul bavarez in standard a fost inlocuit cu unul mult mai performanta, in timp ce noua suspensie proaspat instalata coboara garda la sol cu cateva zeci de milimetri. De asemenea, nu a scapat neatins nici departamentul 'Aerodinamica', germanii de la G-Power propund pentru BMW-ul M3 E92 prelungire pentru spoilerul fata, difuzor de aer pentru spoilerul spate, capota motor, capota portbagaj si eleron ajustabil de dimensiuni generoase - toate realizate din fibra de carbon.

BMW M3 by G-Power

Din pacate, informatiile cu privire la modificarile interioare lipsesc la acest moment insa, dupa cum putem vedea in fotografii, noul BMW M3 by G-Power se poate lauda cu prezenta unor scaune de tip scoica, respectiv a unui roll cage complet.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW M3 by G-Power
mai multe