BMW M3 de la KBR Motorsport: Pentru cei care mananca circuit pe paine

BMW M3 de la KBR Motorsport: Pentru cei care mananca circuit pe paine
  • KBR Motorsport anunta un nou tuning pentru vechiul BMW M3
  • Coupe-ul bavarez se lauda cu un plus de CP si un minus de kg
  • Numeroase modificari ne intampina inclusiv la nivel aerodinamic
Distribuie pe Facebook

Daca puterea reprezinta principala problema pentru cei care participa la cursele de drag, situatia se complica atunci cand portiunile de drum drept sunt alternate cu viraje stranse sau largi.

Dar germanii de la KBR Motorsport sustin ca au luat in calcul orice variabila si rezolvat inclusiv ultima provocare inainte de a lansa pe piata noul lor pachet de tuning destinat vechiului BMW M3 Coupe.

Un pachet de tuning care imbunatateste orice aspect al modelului bavarez de inalta performanta, meniul cu pricina crescand inclusiv valorile maxime ale V8-ului aspirat de patru litri pana la un total de 450 CP si 440 Nm.

Mai importanta decat plusul de putere si cuplu este insa cura de greutate la care a fost supusa masina cu pricina, renuntarea la mai bine de jumatate din interior promitand sa salveze cateva zeci bune de kilograme.

BMW M3 Clubsport de la KBR Motorsport

BMW M3 Clubsport de la KBR MotorsportBMW M3 Clubsport de la KBR Motorsport

Iar de parca inlaturarea banchetei spate sau a tapiteriei de la nivelul usilor, stalpilor si plafonului nu ar fi fost indeajuns, aceiasi germani de la KBR Motorsport au mai indesat in vechiul BMW-ul M3 Coupe si cateva elemente din fibra de carbon.

Parasim insa cabina modelului bavarez de inalta performanta si ale sale scaune Recaro Profi SPG inchise intr-un roll cage de dimensiuni generoase si ne indreptam atentia catre lista cu imbunatatiri exterioare.

O lista care ne intampina cu o noua capota a motorului, cu un eleron fix pentru portbagaj si, nu in ultimul rand, cu o pereche de BBS-uri Competition in anvelope Pirelli Trofeo pe 265 / 30 ZR19.

Reteta magica pregatita de germanii de la KBR Motorsport si destinata celor care gazduiesc in garaj un BMW M3 Coupe se incheie intr-un final cu suspensia coilover KW Clubsport si sistemul de franare compus din discuri, respectiv placute marca Endless.

Apropo, am apucat sa reamintim si de sistemul de evacuare sport sau radiatorul de ulei similar celui intalnit la versiunea GT4?

BMW M3 Clubsport de la KBR Motorsport

BMW M3 Clubsport de la KBR MotorsportBMW M3 Clubsport de la KBR Motorsport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW M3 Clubsport de la KBR Motorsport
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Septembrie 2015