BMW n-a putut sa-i vanda unul, insa nu s-a dat batut. Acum conduce un M3 la care orice pasionat viseaza

BMW n-a putut sa-i vanda unul, insa nu s-a dat batut. Acum conduce un M3 la care orice pasionat viseaza
  • a
Distribuie pe Facebook

Principalul punct de atractie? Transmisie manuala cu sase rapoarte, evident.

Lansat pe piata in urma cu doua decenii, vechiul BMW M3 E46 a fost oferit spre vanzare in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor s-a regasit inclusiv un model comercializat alaturi de indicativul CSL, in compania unei variante mai potenta a propulsorului aspirat cu sase cilindri.

Exceptand plusul de putere din compartimentul motor, acelasi automobil se mai putea lauda si cu un minus in dreptul kilogramelor, astfel ca timpul necesar bifarii unui tur pe celebrul circuit de la Nurburgring avea sa coboare sub pragul celor opt minute.

Spre deosebire de modelul normal, din pacate, vechiul BMW M3 CSL a fost oferit exclusiv in compania controversatei transmisii SMG, insa un atelier aflat in Marea Britanie a rezolvat de curand neplacuta problema. Printr-un pachet de tuning ce presupune trecerea la o configuratie cu trei pedale, daca mai trebuia precizat.

Disponibil in schimbul unei sume care incepe de la 3.500 de lire sterline, meniul respectiv consta in aproximativ 180 de piese originale si pare sa merite pe deplin - cu toate ca exista deja o lista de asteptare, dupa cum afirma cei de la Everything M3s.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 August 2020