BMW refuza sa lanseze un Z4 M, asa ca a cerut ajutorul tunerilor. Cati cai are masina lui acum

  • Doua pachete de tuning
  • Nu primeste versiune de performanta Z4 M
  • Oferta include si un set de jante forjate
Distribuie pe Facebook

Acest BMW Z4 M40i a trecut pe la nemtii de la Dahler de unde a primit cateva imbunatatiri de ordin tehnic, dar si mai multa putere pentru motorul de 3.0 litri de sub capota. Tunerul are in oferta doua pachete disponibile pentru acest model.

Cel mai puternic BMW Z4 de ultima generatie este versiunea M40i, pe care am condus-o si noi si care ne-a impresionat mai ales cu motorul turbo de 3.0 litri pe care il ascunde sub capota. Unitatea cu sase cilindri in linie dezvolta 340 de cai putere, suficient pentru un sprint de la 0 la 100 de km/h in 4.4 secunde.

BMW Z4 M40i Dahler

Fanii producatorului bavarez au asteptat vesti despre o posibila versiune de performanta Z4 M, dar toate sperantele au fost naruite de designerul decapotabilei germane. Intr-un interviu recent, Calvin Luk a declarat ca Z4 ramane cu plafonul retractabil din material textil dar si ca Z4 M40i ramane varful de gama. Asadar, un Z4 M nu se regaseste in planurile BMW.

BMW Z4 M40i Dahler

Tunerii, in schimb, sunt intotdeauna la datorie si gata pentru noi provocari. Dahler, spre exemplu are in ofera doua pachete de tuning pentru cel mai tare Z4 din generatia actuala. Stage 1 urca puterea motorului la 402 CP si 620 Nm cuplu, iar Stage 2 ii pune celui de la volan la dispozitie 435 CP si 640 Nm cuplu.

BMW Z4 M40i Dahler

Cu acest Stage 2 a fost echipata si masina din imagini, care a primit deasemenea si cateva imbunatatiri estetice. Printre cele mai notabile regasim un set de jante cu diametrul de 21 de inch, patru terminatii pentru sistemul de evacuare, splitter frontal si arcuri sport care sa coboare garda la sol.

BMW Z4 M40i Dahler

Oferta nemtilor de la Dahler mai include o suspensie reglabila pe inaltime si duritate, un deflector de vant din sticla sau un modul plug and play despre care se spune ca imbunatateste agilitatea masinii.

BMW Z4 M40i Dahler

BMW Z4 M40i Dahler

BMW Z4 M40i Dahler

BMW Z4 M40i Dahler

BMW Z4 M40i Dahler

BMW Z4 M40i Dahler

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze BMW Z4 M40i Dahler
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Iunie 2019