BMW Seria 4 Coupe by 3D Design: Noua dimensiune a agresivitatii

BMW Seria 4 Coupe by 3D Design: Noua dimensiune a agresivitatii
  • 3D Design modifica noua Serie 4 Coupe de la BMW
  • Pachetul de tuning include imbunatatiri exterioare
  • Tunerul japonez ofera si cateva accesorii interioare
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la 3D Design se alatura marilor companii de tuning de pe Batranul Continent si ofera numeroase imbunatatiri pentru recent lansata Serie 4 Coupe de la BMW.

AC Schnitzer, Hamann si chiar M Performance. Pentru cei care au pus mana pe un exemplar al recent lansatului BMW Seria 4 Coupe, oferta de tuning este deja extrem de variata. Dar, daca nici una dintre cele trei liste cu imbunatatiri disponibile la acest moment pentru inlocuitorului modelului Seria 3 Coupe nu iti surade, atunci mai ai inca o optiune. O optiune japoneza, si nu germana, ca pana acum.

BMW Seria 4 Coupe by 3D Design

Asadar, purtand semnatura specialistilor 3D Design, cel mai nou pachet de tuning destinat recent lansatului BMW Seria 4 Coupe impinge automobilul bavarez intr-o noua dimensiune a agresivitatii, spoilerul fata proeminent si difuzorul spate de dimensiuni mai mult decat generoase, realizat din fibra de carbon, jucand rolul de cele mai reprezentative detalii in acest sens.

BMW Seria 4 Coupe by 3D DesignBMW Seria 4 Coupe by 3D Design

De asemenea, cele doua cuburi ce dau nastere grile frontale au fost finisate intr-o nuanta misterioasa de negru, pragurile laterale s-au ales cu un design ceva mai sportiv ca pana acum, in timp ce partea posterioara se mai bucura si de prezenta a doua eleroane remarcabile, dintre care unul aplicat plafonului, iar celalalt atasat portbagajului.

BMW Seria 4 Coupe by 3D DesignBMW Seria 4 Coupe by 3D Design

In cele din urma, lista cu bunatati pregatita de 3D Design si dedicata celor care au pus mana pe un exemplar al inlocuitorului modelului Seria 3 Coupe mai include si un set de jante de jante cu design in cinci spite, pe 20 inci, dar si pentru o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri sau, respectiv un sistem de evacuare inzestrat cu patru tobe de esapament.

BMW Seria 4 Coupe by 3D Design

Informatiile oficiale cu privire la posibilitatea de a opta pentru o crestere de putere lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa o astfel de modificare nu ar trebui sa mai fie necesara in cazul in care ai achizitionat deja un BMW 435i Coupe, asa cum se intampla in cazul de fata.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW Seria 4 Coupe by 3D Design
mai multe