BMW-ul ASTA iti ofera tot ce ai nevoie, de la frigider si pana la espressor

BMW-ul ASTA iti ofera tot ce ai nevoie, de la frigider si pana la espressor
  • Cea mai noua creatie a companiei G-Power are la baza un BMW 760Li apartinand generatiei E66
  • Principala atractie a limuzinei bavareze o repezinta acum interiorul imbracat complet in piele
  • Aceeasi lista cu modificari ne mai intampina si cu un frigider, respectiv espressor
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua creatie a germanilor de la G-Power are la baza un BMW Seria 7 E66 si ne atrage atentia... nu atat prin performantele sale, cat prin echipamentele din dotare.

Nu stim cand s-a intamplat ultima oara cand germanii de la G-Power ne-au adus o creatie fara un surplus serios de putere, insa stim ca BMW-ul asta nu a suferit nici un fel de modificare sinonima cu o doza extra de performanta.

Drept urmare, propulsia acestui 760Li al generatiei E66 este asigurata in continuare de o unitate aspirata cu 12 cilindri in V si capacitate de sase litri, ce livreaza puntii spate undeva in jurul a 445 de cai putere si 600 de Newton-Metri.

Neatinse au scapat, de asemenea, si panourile caroseriei, germanii de la G-Power sarind in cazul de fata peste restilizarea spoilerelor si instaland doar o pereche de jante cu design in cinci spite duble si dimensiuni generoase.

BMW 760Li E66 cu interior G-Power

Asadar, care-i treaba, pana la urma urmei, cu BMW-ul asta? Ei bine, principala atractie a acestui 760Li al generatiei E66 o reprezinta, fara doar si poate, departamentul interior. Sau, mai bine zis, dotarile din cadrul acestuia.

Intr-o alta ordine de idei, germanii de la G-Power s-au pus pe imbracat in piele fina aproape fiecare particica a cabinei, combinatia de maroniu si bej fiind livrata la pachet alaturi de cusaturi contrastante pentru un plus de exclusivitate.

Chiar si asa, modificarile cu adevarat interesante abia acum sosesc, printre caracteristicile acestui BMW 760Li al generatiei E66 numarandu-se si un frigider integrat intre cele doua scaune individuale de la nivelul partii spate.

Scaune individuale despartite de o consola centrala alungita care, intamplator sau nu, gazduieste inclusiv o masuta pe care sa iti lasi bautura preferanta pe baza de cafea. Pentru ca, vezi tu, in loc sa piarda vremea inutil, germanii de la G-Power si-au ocupat timpul liber avut la dispozitie cu instalarea unui espressor care se integreaza de minune in peisaj.

BMW 760Li E66 cu interior G-Power

BMW 760Li E66 cu interior G-Power

BMW 760Li E66 cu interior G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW 760Li E66 cu interior G-Power
mai multe