BMW-ul care a impartit internetul in doua. Motorul original a fost inlocuit c-un V8 de Corvette

  • a
Distribuie pe Facebook

Controversatul proiect de tuning a pornit de curand in cautarea unei noi case, nota de plata ridicandu-se la suma de 19.500 de dolari.

Fabricat in urma cu mai bine de trei decenii, in cursul anului '87, acest 528e a renuntat de mult la motorul cu sase cilindri in linie, dezvoltat de specialistii BMW pentru un consum redus de carburant. In locul originalului, proprietarul a instalat un V8 de provenienta Chevy Corvette, cu o putere maxima necunoscuta insa.

BMW 528e cu motor de Corvette

Stim, in schimb, ca meniul controversatului proiect de tuning continua cu o cutie Getrag in sase rapoarte, plus frane de M5, anuntul de vanzare vorbind inclusiv despre numarul de kilometri parcursi din ziua transplantului de inima si pana la momentul de fata: undeva in jurul a 11.000 (7.000 de mile, mai precis).

Intr-un final, respectivul BMW 528e se mai poate lauda si cu o caroserie de culoare argintie, jante din seria BBS RT077 si scaune imbracate in piele maronie. Pentru toate caracteristicile mentionate anterior - si altele, evident, proprietarul spera sa obtina o suma de 19.500 de dolari sau, daca vrei, echivalentul a 17.280 de euro.

BMW 528e cu motor de Corvette

BMW 528e cu motor de Corvette

BMW 528e cu motor de Corvette

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW 528e cu motor de Corvette
mai multe