BMW-ul cu care niciun Audi sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 700 de cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde

BMW-ul cu care niciun Audi sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 700 de cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde
  • BMW-ul cu care niciun Audi sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 700 de cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Pus in miscare de un motor cu sase cilindri in linie, plus doua turbine de dimensiuni generoase, respectivul exemplar de ultima generatie se mai poate lauda - de asemenea, si cu o viteza maxima de peste 300 de kilometri pe ora.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproape un an - inca de la inceputul toamnei trecute - actualul M3 se vinde, zilele acestea, intr-un numar considerabil de versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de BMW la dispozitia clientilor sai se regaseste - pentru prima data in istorie - si o aroma M3 Competition cu M xDrive, despre care se spune ca necesita 3.5 secunde pentru a rezolva eterna problema a acceleratiei 0 - 100 de kilometri pe ora.

Comercializat si pe piata auto din Romania, la preturi incepand, mai nou, de la o suma de circa 96.569 de euro, respectivul vehicul reprezinta, de altfel, si principalul subiect al urmatoarelor doua materiale video - cu precizarea ca varianta scoasa, de curand, in teste pe celebrul Autobahn a trecut, mai intai de toate, pe la belgienii de la Pure Turbos, astfel ca propulsorul twin-turbo cu o capacitate de trei litri prezent sub capota livreaza acum rotilor de pe ambele punti o putere de 700 CP, cu 35-40% mai mare decat anterior, de unde si sprintul 0 - 100 km/h in 2.9 secunde viteza de top de 300+ kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Iulie 2022