BMW-ul cu care niciun Audi sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 900 de cai sub capota si face suta in mai putin de trei secunde

BMW-ul cu care niciun Audi sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 900 de cai sub capota si face suta in mai putin de trei secunde
  • BMW-ul cu care niciun Audi sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 900 de cai sub capota si face suta in mai putin de trei secunde
Distribuie pe Facebook

Respectivul model se mai poate lauda - totodata, si cu o viteza de top de 330 de kilometri pe ora.

Prezentat publicului larg acum mai bine de-un an si jumatate, noul BMW Seria 5 Facelift se vinde, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste - daca mai trebuia precizat, si o varianta de performanta pe nume M5.

Despre modelul gandit pentru a concura impotriva unor produse precum Audi RS7 si Mercedes-AMG E 63 este vorba - de asemenea, si in cazul de fata, nemtii de la G-Power avand un anunt de facut.

Scurt si direct la subiect, celebrul tuner promite sa vina in sprijinul proprietarilor de BMW M5 cu pachete de tuning ce cresc puterea maxima a motorului V8 de 4.4 litri pana la 900 de cai. Astfel, ecuatia 0 - 100 km/h ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in mai putin de trei secunde.

In plus - spun, de aceasta data, nemtii de la G-Power, viteza de top va creste pana la 330 de kilometri pe ora, o valoare demna, mai degraba, de modelele de top de la McLaren, Ferrari si Lamborghini.

Pentru a transforma 600 de cai - atat cat ofera un BMW M5 Facelift in versiunea de baza, in 900 de cai, motorul V8 de 4.4 litri mentionat anterior primeste noi turbine, pistoane forjate, noi intercoolere, biele forjate. Si evacuare realizata, surprinzator, doar din otel inoxidabil.

Concurentul modelelor Audi RS7 si Mercedes-AMG E 63 este disponibil, mai anunta nemtii de la G-Power, si in variante echipate cu numai 840, 820, 780, 740 ori 700 de cai, dupa buget si preferinte.

BMW M5 Facelift de la G-Power

BMW M5 Facelift de la G-Power

BMW M5 Facelift de la G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M5 Facelift de la G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2022