BMW-ul cu care nimeni nu indrazneste sa se puna. Are 1.000 de cai sub capota si face suta in doar 2.3 secunde

BMW-ul cu care nimeni nu indrazneste sa se puna. Are 1.000 de cai sub capota si face suta in doar 2.3 secunde
  • BMW-ul cu care nimeni nu indrazneste sa se puna
  • Are 1.000 de cai sub capota si face suta in doar 2.3 secunde.
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele mai puternice si - totodata, performante autoturisme ale planetei, urmatorul M3 Competition xDrive pluseaza cu un 0-300 km/h in numai 15.4 secunde.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta clasica de negru, insa nici noile jante din aliaj - oferite in compania unui diametru de 21 de inch, nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am glumi cu nimic

Reteta specifica departamentului exterior continua cu multiple detalii contrastante de rosu si o evacuare cvadrupla, pe cand meniul de la interior de la interior ramane - pentru moment, un mare mister.

HPT ONE X

Cu mentiunea ca lista elementelor prezente la nivel de cabina - de partea cealalta a portierelor, ar trebui sa cuprinda inclusiv ceasuri de bord digitale. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata - pe nenumarate zone, si un sistem audio de inalta fidelitate.

Opera atelierului HPT, urmatorul BMW M3 Competition xDrive se bucura, asa cum precizam anterior, chiar la inceputul acestui material, si de un motor I6 de trei litri - modificat pentru a produce o putere de 1.000 CP.

Multumita unor noi turbine, pistoane forjate si - de asemenea, injectoare cu debit marit, extremul automobil promite sa sprinteze de la 0 la 100 km/h, cu acceleratia la podea, in doar 2.3 secunde. Proba 0 - 300 km/h dureaza - in schimb, numai 15.4 secunde.

HPT ONE X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze HPT ONE X
mai multe