BMW-ul cu patru turbine a intrat in atelierele G-Power. A iesit o limuzina de 460 de cai cu jante din aliaj militar

BMW-ul cu patru turbine a intrat in atelierele G-Power. A iesit o limuzina de 460 de cai cu jante din aliaj militar
  • Nemtii de la G-Power au tunat BMW-ul 750d
  • Propulsorul quad-turbo dezvolta acum 460 de cai
  • Jantele sunt confectionate din aluminiu utilizat in industria aeronautica
Distribuie pe Facebook

Cel mai recent proiect al specialistilor G-Power este bazat pe BMW-ul 750d. Limuzina bavareza a primit un modul care imbunatateste performantele motorului dar si cateva detalii estetice care sa atraga si mai multe priviri.

Daca vrei un Seria 7 performant, insa nu vrei sa renunti la fiabilitatea oferita de un propulsor diesel, atunci varianta 750d este cea mai buna pentru tine. Insa ce faci daca nu te multumesc cei 400 de cai putere si 760 Nm dezvoltati de propulsorul de 3.0 litri quad-turbo?

BMW 750d by G-Power

Raspunsul este foarte simplu: apelezi la tunerii consacrati, care de-abia asteapta sa-ti prezinte ofertele lor. Sa nu uitam ca vorbim de BMW, asa ca cele mai atractive le vei gasi la specialistii G-Power. Coincidenta sau nu, acestia tocmai si-au prezentat cel mai recent proiect, si ghici ce...este dezvoltat exclusiv pentru 750d.

BMW 750d by G-Power

Exteriorul nu a suferit modificari majore, inafara jantelor de 21 de inch, concepute din aluminiu folosit in industria aeronautica. Acestea sunt astfel extrem de usoare si de rezistente, si pot fi comandate in mai multe nuante, inclusiv Jet Black, Gun Metal Grey sau Stardust Silver.

BMW 750d by G-Power

Cea mai notabila imbunatatiri o regasim in departamentul tehnic, acolo unde si-a facut aparitia modulul D-Tronic 5. Tunerul de casa al bavarezilor sustine ca multumita acestuia, unitatea diesel cu sase cilindri in linie dezvolta 460 de cai putere si 860 Nm cuplu, suficient pentru a accelera de la 0 la 100 de km/h in doar 4,3 secunde.

BMW 750d by G-Power

Pentru ca oferta sa fie si mai atractiva, acesta se activeaza automat atunci cand uleiul din motor ajunge la temperatura optima de functionare si se dezactiveaza atunci cand temperatura motorului atinge limita superioara. In rest, limuzina va functiona in parametrii de fabrica.

BMW 750d by G-Power

Lista de preturi nu a fost publicata, insa cu siguranta trebuie sa mai adaugi cateva mii de euro celor 112.000, care trebuie sa ii scoti din buzunare pentru un BMW 750d in Romania.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW 750d by G-Power
mai multe