Brabus 850 GWidestar ar putea fi cel mai puternic off-roader al planetei

Brabus 850 GWidestar ar putea fi cel mai puternic off-roader al planetei
  • Brabus aduce la Frankfurt un G63 AMG de 850 CP si 1.450 Nm
  • Off-roader-ul german atinge acum o viteza maxima de 260 km/h
  • Meniul continua cu ornamentele estetice din fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Pe langa cei 850 CP pe care ii ascunde sub capota, proiectul celebrei companii germane de tuning mai impresioneaza si prin timpul de doar 4.0 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h.

Pachetul de performanta PowerXtra B40 – 600 destinat noului Mercedes C63 AMG S nu reprezinta singura surpriza pregatita de Brabus pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt.

Tot cu ocazia evenimentului ce isi va deschide larg portile la sfarsitul saptamanii viitoare isi va face aparitia si proiectul 850 GWidestar, care are la baza ultima generatie a super-off-roader-ului G63 AMG.

Spre deosebire insa de exemplarul standard vandut de Mercedes-Benz, versiunea celebrei companii germane de tuning adopta in compartimentul motor o unitate V8 de sase litri si - exact, ai citit / vazut bine!, 850 CP.

Brabus 850 GWidestarBrabus 850 GWidestar

Brabus 850 GWidestar

Cresterea capacitatii cilindrice de la 5.461 centimetri cubi, dar si instalarea unor noi turbine sub capota au ca rezultat direct inclusiv cresterea cuplului maxim pana la o valoare totala de 1.450 Newton-Metri.

Drept urmare, in ciuda celor aproximativ 2 tone si jumatate pe care i le dezvaluie cantarul, extremul Brabus 850 GWidestar are nevoie de exact patru secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h.

Impresionantul proiect al celebrei companii germane de tuning nu se lasa insa mai prejos nici atunci cand vine vorba despre capitolul viteza maxima, cei 260 de kilometri pe ora intalniti aici sfidand legile aerodinamicii.

Si daca tot am ajuns in acest punct, trebuie precizat ca exteriorul super-off-roader-ului G63 AMG se remarca acum printr-un plus considerabil de sportivitate, indiferent de unghiul din care este privit.

Fiind vorba despre un automobil al carui pret de achizitie depaseste cel mai probabil 400.000 de euro, noul Brabus 850 GWidestar impresioneaza si la discutia modificari interioare.

Iar motivele sunt lesne de inteles si includ, printre altele, piele in doua culori, accente de alcantara, cusaturi contrastante, dar si ornamente din fibra de carbon sau sistemul multimedia, plus conexiune la internet 4G.

Brabus 850 GWidestar

Brabus 850 GWidestar

Brabus 850 GWidestar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Brabus 850 GWidestar
mai multe