Brabus E V12 - Probabil cel mai rapid sedan din univers...

Brabus E V12 - Probabil cel mai rapid sedan din univers...
Hei, tu! Tu, de acolo! Brabus are o noua jucarie! Si cred ca nu vrei sa ratezi asa ceva.... O jucarie care "atenteaza" la cel mai rapid sedan din lume... Probabil si din univers.... Acestea fiind spuse, vi-l prezint pe noul Brabus E V12!
Distribuie pe Facebook
Sa revenim insa la faza cu cel mai rapid sedan... Tunerul german a facut ceea ce Mercedes nu a avut curajul... A indesat sub capota un motor V12... Un motor V12 biturbo de 6.3 litri ce dezvolta niste cifre astronomice: 800 cai putere si - atentie!!! - 1.420 Nm. Destul cat sa tragi sediul tunerului din Bottrop dupa tine... Totusi, cuplul a fost limitat la "doar" 1.100 Nm, pentru a nu fi nevoit sa cari un depozit intreg de pneuri dupa tine... Performantele? Desigur! 0 - 100 km/h in 3.7 secunde, 0 - 200 km/h in 9.9 secunde si 0 - 300 km/h in 23.9 secunde. Si daca tot nu ti-ai propus sa iei piciorul de pe acceleratie, o poti tine tot asa pana pe la 350 km/h. Asta pentru ca Brabus s-a gandit sa iti limiteze placerea, tunerul estimand totusi o viteza maxima de vreo 370 km/h.

Si acum, sa trecem la lista cu modicari: suspensie complet ajustabila, noi stabilizatoare, sistem performant de franare si jante pe 19 inci incaltate cu pneuri 255/35 pe fata, respectiv 285/35 pe spate. Toatea astea se vor asigura ca racheta noastra (la figurat a noastra) sau The Black Baron, asa cum isi alinta Brabus creatia, va fi cat de cat tinuta in frau...

Exteriorul? Ceva in genul... masina lui Darth Vather. Noi spoilere fata si spate, praguri laterale, fante de aer pentru aripile fata, eleron si, cireasa de pe tort, "masca" pentru rotile spate... La interior, iti revii la realitate si iti amintesti ca esti intr-un Mercedes... Brabus: tapiterie din piele, plafon din Alcantara si insertii de fibra de carbon. S-ar putea totusi ca vitezometrul gradat pana la 400 km/h sa iti dea putine emotii...

Doar zece astfel de "masini" vor fi construite. Pretul? Daca mai conteaza, 600.000 euro... Iar in banii astia ma indoiesc ca primesti si o excursie pe luna cu acest... exemplar.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Brabus E V12 - Probabil cel mai rapid sedan din univers...
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Septembrie 2009