Brabus iBusiness se intoarce in versiunea 2.0

Brabus iBusiness se intoarce in versiunea 2.0
In cazul in care update-urile ti-au dat intotdeauna batai de cap, in situatia de fata totul se rezuma la aparitia unui nou Brabus iBusiness. Un Brabus iBusiness botezat 2.0, ce se lauda cu mai multa putere ca niciodata si un set de tablete Apple iPad 2.
Distribuie pe Facebook

Comparativ cu versiunea precedenta, Brabus iBusiness a primit un update serios si se lauda in versiunea 2.0 cu nu mai putin de 800 cai putere. Acelasi motor ascuns si sub capota extremului Brabus SV12 R Biturbo 800 propulseaza acest nou Apple-Store-pe-roti de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde, cei 800 cai putere si 1.420 Nm (limitati la 1.100 Nm) fiind indeajuns pentru atingerea barierei celor 350 km/h. Este adevarat, lista cu detalii tehnice impresionante nu se limiteaza doar la aceste cifre, insa Brabus iBusiness pare mai degraba genul de masina cu care vrei sa calatoresti, si nu neaparat pe care vrei sa o conduci.

Brabus iBusiness se intoarce in versiunea 2.0

Pentru ca pasagerii din spate vor descoperi fascinanta lume a fenomenului botezat Apple. Lasand la o parte faptul ca Brabus iBusiness 2.0 iti pune la dispozitie un confort de neegalat, limuzina germana isi va surprinde viitorii pasageri ai locurilor din spate cu doua exemplare ale recent-lansatei tablete Apple iPad 2. Pare o dotare destul de banala, insa fanii brandului californian vor lesina la auzul acestei vesti. Iar daca asta nu te-a impresionat, atunci ar fi cazul sa scoatem si artileria grea: display TFT de 15.2 inci cu aspect imagine 16:9, monitoare in tetiere, iPod cu o capacitate de stocare de 64 Gb, MacBook, tastatura wireless, tuner TV, casti Sennheiser Noise Gard, masute in spatarele scaunelor fata, consola centrala si, asa cum era de asteptat, internet wireless.

Brabus iBusiness se intoarce in versiunea 2.0

Iar de parca asta nu ar fi indeajuns, noul Brabus iBusiness 2.0 se numara printre putinele limuzine care iti pun la dispozitie o umbrela atunci cand ai nevoie. O umbrela (de fapt, doua) ascunsa intr-un portbagaj ce se poate lauda cu tapiterie din piele.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Brabus iBusiness 2.0
mai multe