Brabus ii serveste Mercedes-ului GLE un interior albastru si circa 700 CP

Brabus ii serveste Mercedes-ului GLE un interior albastru si circa 700 CP
  • Cel mai nou proiect de tuning de la Brabus are la baza un Mercedes GLE63 AMG S Coupe
  • Reteta prescrisa de specialistii germani include un total de 700 cai putere si 960 Newton-Metri
  • Nu lipsesc din meniu nici modificarile estetice, realizate din carbon sau piele in doua culori
Distribuie pe Facebook

Surprizele nu se opresc insa aici, printre modificarile operate de specialistii celebrei companii de tuning din Bottrop numarandu-se inclusiv un pachet aerodinamic realizat din fibra de carbon.

Sfarsitul de an ii surprinde pe germanii de la Brabus ocupati cu expozitia Dubai International Motor Show 2015, specialistii celebrei companii din Bottrop pregatind numeroase proiecte de tuning pentru salonul auto ce se desfasoara intre 10 si 14 noiembrie.

Printre acestea se numara si un Mercedes GLE63 AMG S Coupe dus in 700 de cai putere si 960 de Newton-Metri, mastodontul imbracat intr-o mantie realizata din fibra de carbon si incaltat cu jante forjate pe 23 de inch accelerand acum de la 0 la 100 km/h in numai patru secunde.

Mercedes GLE63 AMG S Coupe by BrabusMercedes GLE63 AMG S Coupe by Brabus

Mercedes GLE63 AMG S Coupe by Brabus

Multumita acelorasi modificari operate la nivelul sistemelor de supraalimentare, admisie si evacuare ce insotesc propulsorul V8 de 5.5 litri ascuns sub capota, fisa tehnica a Brabus-ului 700 Coupe mai include si o viteza maxima de circa 300 kilometri pe ora.

Nemultumit cu aceste cifre si numere? Vestea buna este ca specialistii celebrei companii germane au pregatit anterior si un pachet de 850 de cai putere, care aduce in prim plan atat un 0 - 100 km/h in 3.8 secunde, cat si o incursiunea pana la pragul celor de 320 de kilometri pe ora.

Revenim insa la noul Brabus 700 Coupe si precizam ca mastodontul imbracat intr-o mantie realizata din fibra de carbon si incaltat cu jante forjate pe 23 de inch se mai poate lauda si cu un modul special pentru suspensia pneumatica din dotare, ce coboara garda la sol cu aproximativ 35 de milimetri.

Depasim insa momentele legate de partea tehnica a acestui Mercedes GLE63 AMG S Coupe si pasim in interior, acolo unde ne asteapta o combinatie - cel putin interesanta - de piele neagra si albastra. Oferita, bineinteles, alaturi de ornamente din aluminiu si pragul iluminate in nuanta luminii ambientale.

Mercedes GLE63 AMG S Coupe by Brabus

Mercedes GLE63 AMG S Coupe by BrabusMercedes GLE63 AMG S Coupe by Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Mercedes GLE63 AMG S Coupe by Brabus
mai multe