Brabus intra pe piata masinilor blindate cu INVICTO. Primul model din gama este un G-Class de 800 CP

  • Brabus lanseaza linia Invicto
  • Primul model din gama este un G63 AMG
  • Motorul V8 dezvolta 800 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Tunerul german a dezvoltat un Mercedes-Benz G-Class, de ultima generatie, blindat. Off-road-erul german a primit o gramada de imbunatatiri si este oferit in trei variante.

Mercedes-Benz G-Class este unul dintre cele mai capabile si sigure SUV-uri de pe piata. Forma patratoasa dar si zgomotul pe care il fac portierele atunci cand se inchid i-au adus modelului german porecla de Seiful.

Brabus Invicto G63

O fi sigur si impunator un G-Class stock, fie el si AMG, dar nu are cum sa intreaca la capitolul siguranta un G-Class...blindat. Pentru ca fix asta ai in imaginile alaturate.

Nemtii de la Brabus au decis sa intre pe piata masinilor blindate iar pentru asta au lansat noua linie Invicto. Primul model din aceasta familie, un Mercedes-AMG G63 oferit in trei variante: Pure, Luxury si Mission.

Brabus Invicto G63

De mentionat ca indiferent de versiunea aleasa, SUV-ul este echipat cu placi din otel si alte elemente de protectie care indeplinesc toate standardele in materie de blindaje. Protectia oferita de acest prim Brabus Invicto se incadreaza in categoria VR6. Pentru si mai multa siguranta, nemtii ofera si un pachet suplimentar, botezat VR6 Plus RV (Explosion Resistant Vehicle).

Atunci ce diferentiaza cele trei variante? Ei bine, echipamentele cu care pot fi dotate.

Brabus Invicto G63

Spre exemplu, Invicto Pure arata la exterior ca un G-Class stock, cu exceptia blindajului desigur. Asa cum ii spune si numele, Invicto Luxury aduce in plus un interior facut la comanda cu piele de inalta calitate si Alcantara, diverse elemente exterioare si alte imbunatatiri tehnice marca Brabus.

Cel mai cel G-Class blindat pe care il poti comanda este Invicto Mission. Potrivit tunerului, acesta este perfect pentru a fi folosit ca masina de escortat diverse VIP-uri in cea mai mare siguranta si poate fi dotat cu o gramada de echipamente specifice acestor tipuri de masini.

Brabus Invicto G63

Brabus Invicto G63

Printre ele scaune speciale, fete de usi cu sistem MOLLE, oglinda retrovizoare digitala, un sistem de comunicatii, jante cu diametrul de 20 de inch si anvelope de off-road dar si un sistem Acetech cu doua display-uri cu touchscreen.

Brabus Invicto G63

Cei care vor si mai multa protectie, pot opta pentru diverse dotari optionale, inclusiv sisteme de semnalizare, lumini auxiliare montate pe acoperis, sistem de stingere a incendiilor, pachet pentru vedere pe timp de noapte cu infrarosii sau o trapa prin care sa iesi din masina in caz de urgenta.

Brabus Invicto G63

Toate aceste imbunatatiri adauga circa 1.000 de kilograme la masa si asa nu foarte mica a unui G-Class. Tocmai de aceea, Brabus a montat arcuri, amortizoare si bare stabilizatoare ranforsate sau un sistem de franare mai performant.

Brabus Invicto G63

In ceea ce priveste motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri, cu care este echipat G63-ul, acesta dezvolta acum 800 CP si 1000 Nm cuplu multumita pachetului de performanta B40S-800.

Desi cantareste peste 3 tone, masina atinge 100 de km/h in 8.2 secunde iar viteza maxima este limitata la 210 km/h.

Brabus Invicto G63

Brabus Invicto G63

Brabus Invicto G63

Brabus Invicto G63

Brabus Invicto G63

Brabus Invicto G63

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (91) Poze Brabus Invicto G63
mai multe