Brabus ridica din nou stacheta: Cum arata limuzina cu 1500 Nm sub capota

Brabus ridica din nou stacheta: Cum arata limuzina cu 1500 Nm sub capota
  • Brabus modifica noul Mercedes-Maybach S600
  • Tunerul german ofera un total de 900 CP si 1500 Nm
  • Nu lipsesc din meniu nici bunatatile vizuale
Distribuie pe Facebook

Nici bine nu a fost pus in vanzare, iar Mercedes-ul S600 Maybach a si ajuns pe mainile celor de la Brabus.

Pornind de la exterior, specialistii celebrei companii germane de tuning s-au apucat numaidecat de schimbat spoilerele fata / spate si inlocuit jantele din aliaj cu unele complet noi, super-limuzina producatorului de automobile din Stuttgart remarcandu-se printr-un plus de sportivitate in urma tratamentului suferit.

Dar prizele supradimensionate caracteristice partii frontale, respectiv difuzorul posterior accesorizat cu patru tobe de esapament nu sunt singurele modificari vizuale operate de cei de la Brabus, Mercedes-ul S600 Maybach alegandu-se inclusiv cu un interior imbracat in piele si decorat cu ornamente din lemn masiv.

Mercedes-Maybach S600 by BrabusMercedes-Maybach S600 by Brabus

Mercedes-Maybach S600 by Brabus

Principala noutate o reprezinta insa propulsorul V12 bi-turbo de 6.3 litri, specialistii celebrei companii germane de tuning lucrand din greu pentru a se asigura ca unitatea cu pricina va fi capabila sa produca la finalul operatiei un total de 900 cai putere si... exact, ai citit / vazut bine, nu mai putin 1.500 de Newton-Metri.

Adica valorile maxime necesare pentru ca super-limuzina producatorului de automobile din Stuttgart sa accelereze de la 0 la 100 kilometri in doar 3.7 secunde, respectiv sa atinga o viteza de top de peste 350 de kilometri pe ora. Fara ca cele 2.800+ kilograme pe care le "poarta" sa ii stea in vreun fel in cale...

Intr-un final, lista cu imbunatatirile aduse Mercedes-ului S600 Maybach de catre cei de la Brabus se incheie cu modulul special destinat suspensiei pneumatice Magic Body Control, modul care coboara garda la sol cu aproximativ 25 de milimetri fara a afecta insa confortul pentru care a fost laudat modelul standard.

Care este pretul la care se ridica meniul propus de specialistii celebrei companii germane de tuning ramane pentru moment o intrebare fara un raspuns oficial, drept pentru care reamintim ca super-limuzina producatorului de automobile din Stuttgart iti va scoate din buzunare un minimum de 187.841 euro.

Mercedes-Maybach S600 by Brabus

Mercedes-Maybach S600 by Brabus

Mercedes-Maybach S600 by Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Mercedes-Maybach S600 by Brabus
mai multe