Brabus tuneaza noul E-Class Coupe

Brabus tuneaza noul E-Class Coupe
Nici nu a fost bine lansat pe piata si iata ca noul Mercedes E-Class Coupe a fost deja modificat. Si nu de oricine, ci chiar de Brabus. Astfel, tunerul german este prima companie ce modifica noua generatie a coupe-ului din Stuttgart.
Distribuie pe Facebook

Pentru inceput, sa vorbim despre motoare. Cum zvonurile indica faptul ca noul E Coupe nu va primi un model AMG, Brabus a decis sa ofere pentru versiunea E500 motorul V8 de 6.1 litri ce dezvolta 462 cai putere si 615 Nm. Cu acest propulsor, modelul german va accelera de la 0 la 100 km/h in doar 4.7 secunde.

Brabus tuneaza noul E-Class Coupe

Viteza maxima va fi de 315 km/h. Si daca nu aveti un E500, nu trebuie sa va faceti griji. Brabus ofera cresteri de putere si pentru celelalte motoare ale coupe-ului: E250 CDI BlueEFFICIENCY va beneficia acum de 235 cai putere, iar E350 CDI BlueEFFICIENCY de 272 cai putere. Alte modificari includ o noua suspensie si un sistem performant de franare.

Brabus tuneaza noul E-Class Coupe

Mai mult de atat, tunerul german a pregatit si un nou kit aerodinamic. La exterior, E-Class Coupe a primit un spoiler fata cu LED-uri incluse si o prelungire pentru spoilerul spate ce "gazduieste" si evacuarea cu patru tobe de esapament. In plus, Brabus ofera si noi jante cu dimensiuni cuprinse intre 17 si 20 inci. La interior, meniul include piele, Alcantara, volan sport si praguri cu logo-ul tunerului.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Brabus tuneazanoul E-Class Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2009