Bravado Banshee din GTA V exista in lumea reala si este de vanzare. POZE REALE

Bravado Banshee din GTA V exista in lumea reala si este de vanzare. POZE REALE
  • Bravado Banshee din Grand Theft Auto V exista in lumea reala si este de vanzare
  • Automobilul realizat la cererea Rockstar Games are la baza un Dodge Viper din 2006
  • Pretul proiectului semnat West Coast Customs se ridica la suma de 62.991 de dolari
Distribuie pe Facebook

Automobilul finisat intr-o combinatie de alb si albastru, care are la baza un Dodge Viper din anul 2006, gazduieste in compartimentul motor un V10 de 8.3 litri si peste 500 de cai putere.

Jocul care a reusit sa contorizeze pana la momentul de fata incasari de peste sase miliarde de dolari, Grand Theft Auto V a fost lansat oficial pe piata in cursul anului 2012, alaturi de o surpriza de proportii epice.

Este vorba despre un concurs care a avut ca premiu un exemplar al irealului Bravado Banshee, pe care compania Rockstar Games l-a adus in lumea reala cu ajutorul americanilor de la West Coast Customs.

Bravado Banshee

Bravado Banshee

Bravado Banshee

Bravado Banshee

Pornind de la un Dodge Viper de generatie mai veche, din anul 2006, automobilul finisat intr-o combinatie de alb si albastru a fost scos zilele acestea din nou la vanzare, in schimbul a doar 62.991 de dolari.

Si punem accentul pe termenul doar, mai ales in conditiile in care anuntul publicat pe celebrul site de licitatii eBay vorbeste despre un cost de realizare a exemplarului cu pricina de aproximativ 180.000 de dolari.

Revenind la suma de 62.991 de dolari, cel care achita nota de plata a singurului Bravado Banshee din lumea reala se va alege, reamintim inca o data, cu un Dodge Viper fabricat in anul 2006 si recarosat ulterior.

Modificarile aduse exteriorului in doua portiere nu sunt insa nici pe departe singurele noutati despre care se poate discuta in cazul de fata, americanii de la de la West Coast Customs alegand sa umble si in cabina.

Bravado Banshee

Bravado Banshee

Bravado Banshee

Bravado Banshee

Bravado Banshee

In urma unei discutii avute cu sefii companiei Rockstar Games, s-a luat decizia ca interiorul pentru doua persoane sa fie retapitat in piele de culoare neagra, servita alaturi de cusaturi contrastante finisate in rosu.

Alte detalii senzationate includ accente de fibra de carbon si elemente stilizate sub forma unor carouri, respectivul Bravado Banshee plusand cu o instalatie audio care a umplut inclusiv portbagajul cu difuzoare.

Daca vine vorba, in schimb, despre motorul V10 de 8.3 litri si putin peste 500 de cai putere, acesta a scapat aparent nemodificat, cu toate ca la nivelul aripilor fata au aparut mai multe inscriptii de tipul Twin Turbo GT.

Nu stim in ce masura conteaza o astfel de informatie, dar anuntul de vanzare al proiectului realizat de West Coast Customs la cererea companiei Rockstar Games vorbeste despre un rulaj de numai 13.185 de km.

Bravado Banshee

Bravado BansheeBravado Banshee

Bravado Banshee

Bravado Banshee

Bravado Banshee

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (59) Poze Bravado Banshee
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Ianuarie 2019