Britanicii au oprit productia in ultimul moment, insa masina din 2018 se va vinde pana la urma. FOTO ca sa te convingi si singur

Britanicii au oprit productia in ultimul moment, insa masina din 2018 se va vinde pana la urma. FOTO ca sa te convingi si singur
  • O companie olandeza readuce la viata proiectul Range Rover SV Coupe
  • Modelul Adventum Coupé va fi construit in cel mult 100 de exemplare
  • Suma de achitat porneste de la 270.000 de euro, fara taxe si impozite
Distribuie pe Facebook

Disponibila doar la comanda, intr-o editie limitata la 100 de exemplare, impresionanta creatie vine cu un pret de pornire de 270.000 de euro. Care nu include niciun fel de taxa sau impozit local.

Lansata cu surle si trambite in primavara anului 2018, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva, versiunea Range Rover SV Coupe ar fi putut deveni cea mai spectaculoasa aparitie din cadrul segmentului destinat SUV-urilor. Daca si numai daca productia masinii cu patru locuri la interior si 565 de cai putere sub capota ar fi decurs conform planurilor si nu s-ar fi oprit in ultimul moment, asa cum s-a intamplat, de fapt si de drept.

Adventum Coupe

Din fericire pentru clientii care se si vedeau la volanul luxosului model dezvoltat de inginerii diviziei Land Rover SVO, acesta a primit o noua sansa la viata din partea lui Niels van Roij. Botezat Adventum Coupé, proiectul designer-ului olandez reprezinta frunctul colaborarii cu specialistii companiei Bas van Roomen.

Oferita doar la comanda, intr-o editie limitata la 100 de exemplare, impresionanta creatie vine cu un pret de pornire de aproximativ 270.000 de euro, fara a lua insa in calcul si taxele sau impozitele locale. In schimbul respectivei sume de bani, luxosul vehicul combina o caroserie realizata din aluminiu cu un motor supraalimentat in opt cilindri, capabil sa livreze ambelor punti o putere maxima ce se invarte in jurul valorii de 525 de cai.

Seria atractiilor principale continua cu configuratia 2+2 de la interior, loc in care viitorii pasageri vor mai descoperi si o serie de materiale de calitate superioara, plus diferite tehnologii de ultima ora. Potrivit primelor informatii date publicitatii, asamblarea unui astfel de exemplar ar putea dura chiar si sase luni.

Adventum Coupe

Adventum Coupe

Adventum Coupe

Adventum Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Adventum Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Martie 2020