Britanicii au scos-o la vanzare. Se cauta cumparator pentru masina condusa de Paul Walker in Fast and Furious 4

Britanicii au scos-o la vanzare. Se cauta cumparator pentru masina condusa de Paul Walker in Fast and Furious 4
  • Britanicii au scos-o la vanzare
  • Se cauta cumparator pentru masina condusa de Paul Walker in Fast and Furious 4
Distribuie pe Facebook

Printre detalii elemente demne de mentionat se numara si o evacuare de la Nismo. Plus alte upgrade-uri sinonime cu un total de pana la 550 CP.

Un Nissan Skyline GT-R R34 condus de regretatul Paul Walker in cea de-a patra parte a legendarei serii de filme Fast and Furious a fost scos de curand - cu numai cateva zile in urma, la vanzare, de celebra casa britanica de licitatii Bonhams. Finisat intr-o nuanta superba de albastru, respectivul model - asamblat acum mai bine de 20 de ani, inca din 2002, a fost modificat special pentru productia mentionata si anterior, dupa o formula gandita de actorul care l-a interpretat pe Brian O'Conner, astfel ca lista atractiilor exterioare cuprinde inclusiv spoilere Nismo, o capota East Bear, jante Volk Racing.

La interior - de cealalta parte a portierelor, scaunele fata standard au fost inlocuite cu unele de la OMP, condimentate cu centuri de tip ham, pe cand bancheta spate a disparut complet din peisaj, in locul acesteia facandu-si loc un roll cage custom. Un alt element important de precizat consta in propulsorul instalat in compartimentul motor, un benzinar twin-turbo cu sase cilindri in linie, plus o capacitate de 2.6 litri, ce isi va intampina potentialii cumparatori alaturi de 550 de cai putere - multumita unui nou intercooler, de la Turbonetics, dar si unei evacuari Nismo NE-1.

Nissan Skyline GT-R de vanzare

Nissan Skyline GT-R de vanzare

Nissan Skyline GT-R de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Nissan Skyline GT-R de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2023