Britanicii si-au facut de cap cu vechiul Focus RS. Au scos 684 de cai din motorul de 2.3 litri

Britanicii si-au facut de cap cu vechiul Focus RS. Au scos 684 de cai din motorul de 2.3 litri
  • Britanicii de la Mountune anunta un nou pachet de tuning pentru vechiul Ford Focus RS
  • Modificarile aduse motorului turbo de 2.3 litri sunt sinonime cu un total de 684 CP si 768 Nm
  • Atat pretul, cat si performantele specifice ofertei respective raman momentan un mister
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, vechiul hot-hatch ar trebui sa bifeze prima suta de kilometri pe ora dupa mai putin de patru secunde.

In timp ce inginerii companiei Ford lucreaza din greu la dezvoltarea viitoarei generatii a celebrului Focus RS, britanicii de la Mountune sunt pe cale sa lanseze pe piata un nou pachet de tuning destinat posesorilor modelului anterior.

Atat continutul listei cu modificari, cat si momentul la care aceasta va fi oferita la vanzare reprezinta mari necunoscute, spre deosebire de valorile maxime.

Daca nimic concret nu se va schimba in perioada urmatoare, atunci vechiul hot-hatch si al sau motor turbo cu o capacitate cilindrica de 2.3 litri vor primi o infuzie serioasa de putere, sinonima cu un total de... ei bine, 684 CP si 768 Nm.

Vorbim astfel despre o crestere de aproape 100% a cifrelor si numerelor specifice unui Ford Focus RS de generatie a treia, care face suta in 4.7 secunde.

Pentru moment, proprietarii acestui model pot apela la britanicii de la Moutune pentru un pachet de tuning care ofera cel mult 520 de cai, pretul retetei comercializate sub denumirea de m520 ridicandu-se la aproape 6.000 de lire.

Clientii care nu au nevoie de atata putere sau, pur si simplu, nu vor sa cheltuiasca o asemene suma pot opta pentru meniul m450, de 450 CP si 2.950 de lire.

Ford Focus RS

Ford Focus RS

Ford Focus RS

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2019