Ca sa-ti bucuri si prietenii, si dusmanii. Nemtii au lansat pe piata un SUV cu 800 de cai sub capota si trei randuri de scaune la interior

Ca sa-ti bucuri si prietenii, si dusmanii. Nemtii au lansat pe piata un SUV cu 800 de cai sub capota si trei randuri de scaune la interior
  • Ca sa-ti bucuri si prietenii, si dusmanii
  • Nemtii au lansat pe piata un SUV cu 800 de cai sub capota si trei randuri de scaune la interior
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.8 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, cea mai noua generatie a gamei oferite de Mercedes sub denumirea de GLS este disponibila zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de performanta AMG 63, pusa in miscare de o motorizare V8 bi-turbo cu capacitatea cilindrica de patru litri.

Acompaniata de o putere maxima de 612 cai, plus un sistem inteligent de tractiune integrala, masina capabila sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 4.2 secunde a trecut, recent, prin mainile specialistilor celebrei companii de tuning Brabus, unde a primit tratamentul PowerXtra B40S-800.

Brabus GLS 63 AMG

Brabus GLS 63 AMG

Prin urmare, lista atractiilor principale debuteaza acum cu o motorizare V8 bi-turbo de patru litri si 800 de cai, suficient pentru ca acelasi sprint clasic de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa devina realitate in doar 3.8 secunde. Fisa cu specificatii tehnice a impozantului SUV cu trei randuri de scaune si pana la sapte locuri continua cu o viteza maxima limitata la 280 de kilometri pe ora.

Odata cu pachetul de performanta PowerXtra B40S-800, noul Mercedes-AMG GLS 63 a mai primit din partea specialistilor celebrei companii de tuning Brabus si mai multe elemente exterioare realizate din fibra de carbon, plus un set de jante forjate cu diametrul de pana la 24 de inch, printre altele.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, pasagerii sunt rasfatati si cu o tapiterie din cea mai fina piele, cu detalii contrastante realizate partial sub forma de carouri, cu ornamente din fibra de carbon si praguri iluminate. Meniul cu pricina se incheie, intr-un final, cu diferite piese din aluminiu, dupa cum este cazul atat al pedalierului, cat si al padelelor de pe volan.

Brabus GLS 63 AMG

Brabus GLS 63 AMG

Brabus GLS 63 AMG

Brabus GLS 63 AMG

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Brabus GLS 63 AMG
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2021