Ca sa-ti bucuri si prietenii, si dusmanii. Nemtii au lansat pe piata un SUV cu sapte locuri si 650 de cai

Ca sa-ti bucuri si prietenii, si dusmanii. Nemtii au lansat pe piata un SUV cu sapte locuri si 650 de cai
  • Ca sa-ti bucuri si prietenii, si dusmanii
  • Nemtii au lansat pe piata un SUV cu sapte locuri si 650 de cai
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv nenumarate componente realizate din carbon. Plus jante pe 23 de inch - dupa cate se spune.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, primul BMW X7 din istorie se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste - mai mult sau mai putin surprinzator, si o savoare de performanta pe nume M50i, acompaniata de un propulsor V8 cu doua turbine.

Despre SUV-ul cu motor de 4.4 litri si 530 de cai, ce promite sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 4.7 secunde, este vorba si in randurile urmatoare - nemtii de la Manhart Performance lansand, recent, propria varianta. Ce vine cu 650 de cai pe ambele punti, evident.

Manhart MHX7 650

Manhart MHX7 650

Instalarea unei noi unitati de control pentru motorizarea mentionata si anterior nu reprezinta decat inceputul, acelasi MHX7 650 beneficiind - potrivit primelor detalii, si de o evacuare cu valve controlabile, plus tips-uri din carbon. Totodata - asa cum se precizeaza si intr-un comunicat de presa, filtrul de particule a fost inlaturat.

Reteta disponibila in cazul de fata continua cu o folie de culoare neagra - cu finisare mata, pentru caroseria cu cinci portiere si o lungime ce depaseste bariera de cinci metri, insotita de cateva accente contrastante de auriu. Si unele elemente - precum prelungirea spoilerului sau capacele oglinzilor, realizate, din nou, din carbon.

Acelasi BMW X7 transformat in Manhart MHX7 650 se mai poate lauda si cu un set de jante pe 23 de inch - incaltate cu anvelope in dimensiunea 295 / 35 R23. Intr-un final, impresionantul SUV propune si o garda la sol mai joasa cu aproximativ 25 de milimetri - comparativ cu aroma standard, pentru o aparitie imposibil de ignorat.

Manhart MHX7 650

Manhart MHX7 650

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Manhart MHX7 650
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2022