Ca sa-ti bucuri si prietenii, si dusmanii. Nemtii scot un SUV de 7 locuri si 840 CP.

Ca sa-ti bucuri si prietenii, si dusmanii. Nemtii scot un SUV de  7 locuri si 840 CP.
  • Cel mai nou proiect de tuning marca Mansory are la baza un Mercedes GLS63 AMG
  • Modificarile vizeaza atat exteriorul, cat si interiorul SUV-ului german cu sapte locuri
  • Sub capota regasim un motor care produce undeva in jurul a 840 cai pujtere si 1.150 Nm
Distribuie pe Facebook

Pornind de la primul GLS63 AMG din istoria companiei Mercedes, nemtii de la Mansory au scos pe piata probabil cel mai impresionant SUV cu sapte locuri din lumea intreaga.

Brabus nu mai este singura companie de tuning care s-a incumentat sa ia la modificat versiunea de top a gamei Mercedes GLS. Cu o astfel de isprava se pot lauda acum si specialistii Mansory.

In mainile celor din urma, versiunea GLS63 AMG s-a transformat complet. Iar schimbarea se observa inca de la exterior, acolo unde SUV-ul german cu sapte locuri a primit o caroserie neagra, cu finisare mata.

Una care, ulterior, a primit si mai multe elemente aerodinamice caracteristice mai degraba unui model de curse. Vezi capota ventilata a motorului, prizele de aer omniprezente sau difuzorul complicat.

Nu lipsesc insa din meniu nici jantele de dimensiuni supradimensionate ori suspensia mai joasa cu cativa centimetri. De altfel, de mai multe imbunatatitiri se bucura si interiorul cu trei randuri de scaune.

Si cu toate acestea, cele mai importante schimbari au avut loc sub capota. Aici, versiunea de top a gamei Mercedes GLS a primit o crestere serioasa de putere, de aproape 50% sau 255 CP, ca sa fim precisi.

Cu 840 CP la datorie - si 1.150 Nm, in cazul in care te intrebai, versiunea GLS63 AMG reuseste acum sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in mai putin de 4.9 secunde. Si pana pe la 295 kilometri pe ora, daca mai conteaza.

Drept urmare, ar fi bine ca specialistii Mansory sa fi lucrat inclusiv la franele SUV-ului german cu sapte. Momentan, nu exista niciun fel de informatie oficiala ca acest lucru s-ar si fi intamplat...

Tot la capitolul mari mistere putem include, de asemenea, si pretul modificarilor. Putem spune, in schimb, ca un exemplar stock se vinde in Germania cu un minimum de 135.481 euro.

Mercedes GLS de la Mansory

Mercedes GLS de la Mansory

Mercedes GLS de la Mansory

Mercedes GLS de la Mansory

Mercedes GLS de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes GLS de la Mansory
mai multe