Cadillac Escalade by Fab Design - banii n'aduc eleganta

Cadillac Escalade by Fab Design - banii n'aduc eleganta
Elvetienii de la Fab Design s-au trezit cam ametiti intr-o dimineata si au hotarat sa modifice un Cadillac Escalade. Au uitat de toata experienta pe care au avut-o cu multe Mercedesuri modificate de-a lungul vremii si au decis sa-si exercite toate calitatile de styling interior si exterior asupra SUV-ului american. Le-a reusit oare?
Distribuie pe Facebook

Roland Rysanek, patronul firmei elvetiene de tuning, s-a uitat probabil cam stramb la rezultatul final al ultimei creatii de tuning, un Cadillac Escalade. Un client din Africa de Nord le-a cerut elvetienilor sa ii modifice masina, si cum recesiunea si-a spus cuvantul, Fab Design a uitat de traditia modificarii numai a masinilor germane marca Mercedes si a zis ca reuseste sa modifice si "tancul" american.

Clientul african mai avea cateva masini Mercedes modificate de Fab, asa ca firma nu i-a putut refuza cerinta. Asadar a luat nastere acest Cadillac modificat la interior si exterior destul de agresiv. Mai precis, la interior, mogulul african si-a dorit sa fie unic, cu multe piei de sarpe si crocodil. Atat de multe, incat o asociatie care apara drepturile animalelor s-a autosesizat si a blamat intentia de a ucide multi serpi doar pentru dragul luxului. Si asa si este!

Cadillac Escalade by Fab Design - banii n'aduc eleganta

Si chiar daca la interior s-a petrecut un adevarat genocid printre reptile, la exterior masina sta la fel de "bine". Un exterior socant, complet modificat, cu fiecare element schimbat sau imbunatatit. Farurile, grila, proiectoarele, stopurile, jantele, spoilerele si nu numai, toate au fost modificate in atelierul elvetienilor. Chiar si pragurile cromate laterale sunt unice si se lasa in jos cand portierele se deschid... Interesant, nu-i asa?

Cadillac Escalade by Fab Design - banii n'aduc eleganta

Sub capota, cei de la Fab Design au pastrat motorul V8 de 6.2 litri neatins, producand aceiasi 409 cp din fabrica. Poate pentru drumurile africane este mai mult decat suficient...

Proprietarul nu a facut public pretul acestei lucrari, insa cu siguranta depaseste pretul masinii noi. Insa din pacate, Fab Design demonstreaza pentru prima oara ca banii nu aduc bunul gust si eleganta in tuning. Tu ce parere ai?


Cadillac Escalade by Fab Design - banii n'aduc eleganta

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Cadillac Escalade by Fab Design - banii n'aduc eleganta
mai multe