Callaway anunta un tuning extrem pentru noul Corvette Stingray!

Callaway anunta un tuning extrem pentru noul Corvette Stingray!
  • Callaway ia la modificat noul Chevrolet Corvette Stingray
  • Compania americana ofera doritorilor un sistem de supraalimentare
  • Pachetul de tuning include si imbunatatiri aerodinamice
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru cei care au pus mana pe un exemplar al noului Chevrolet Corvette Stingray. Multumita modificarilor aduse de specialistii Callaway, cea de-a saptea generatie a legendarului supercar american se poate lauda acum cu peste 600 de cai putere.

Astepti cu nerabdare momentul in care noul Chevrolet Corvette Z06 va ajunge in showroom-urile constructorului american de automobile? Din pacate, nu te putem ajuta cu nimic in acest sens, insa specialistii Callaway o pot face! Intr-o mica sau mare masura, depinde acum si din ce unghi privesti...

Despre ce este insa vorba, mai exact? Pai, asa cum precizam si putin mai sus, solutia aleasa de celebra companie de tuning de peste Ocean consta intr-un sistem de supraalimentare aplicat propulsorului V8 de 6.2 litri ascuns sub capota. Drept urmare, multumita compresorului mecanic Eaton TVS2300 proaspat aparut in compartimentul motor - la acesta adaugandu-se si alte imbunatatiri, precum cele operate la nivelul sistemelor de admisie, respectiv evacuare, cea de-a saptea generatie a legendarului Chevrolet Corvette se poate lauda acum cu un surplus de circa 155 CP.

Intr-o alta ordine de idei, un simplu calcul releva faptul ca noul Chevrolet Corvette Stingray de la Callaway vine la pachet cu nu mai putin de 610 cai putere si 753 Newton-Metri, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h coborand astfel pana la pragul celor 3.4 secunde! Din pacate, informatiile cu privire la viteza maxima rezultata in urma acestor modificari lipsesc cu desavarsire la acest moment, celebra companie americana de tuning multumindu-se sa afirme, in schimb, ca impresionanta sa creatie are nevoie de aproximativ 11 secunde pentru a parcurge sfertul de mila.

Alte bunatati propuse de pachetul de tuning Callaway destinat noului Chevrolet Corvette Stingray includ kit short throw shifter, suspensie de tip coilover, amortiozare Nordschleife, sistem de franare Le Mans GT, dar si kit aerodinamic realizat din fibra de carbon sau jante ultra-usoare.

Chevrolet Corvette by Callaway

Distribuie pe Facebook
mai multe