Camioneta americana e mai luxoasa decat un Mercedes S-Class in varianta Maybach. Cum arata acum

Camioneta americana e mai luxoasa decat un Mercedes S-Class in varianta Maybach. Cum arata acum
  • Noul Aznom Atulux are la baza un Dodge Ram in versiunea 1500
  • Camioneta americana a fost transformata in sedan in trei volume
  • Interiorul rivalizeaza cu cel al unei limuzine de lux
Distribuie pe Facebook

Se numeste Aznom Atulux si este disponibila la vanzare in schimbul unei sume de 263.000 de dolari. Ca o comparatie, un Mercedes S650 Maybach costa "doar" 198.700 de dolari.

In timp ce unii viseaza la un Mercedes S-Class in varianta Maybach, o companie italiana crede ca luxul suprem poate imbraca inclusiv hainele unei... camionete de peste Ocean.

Sau, cel putin, asa se intampla in cazul noului Aznom Atulux - unde Atulux vine de la All Terrain Utility Luxury, un automobil care porneste de la americanul Dodge Ram 1500.

Mult mai interesanta decat ideea in sine este insa procesul propriu-zis de transformare, care debuteaza cu caroseria lunga de sase metri, tipica unei berline in trei volume.

Aznom Atulux

Aznom Atulux

Aznom Atulux

Vorbim, daca vrei, despre un proiect asemanator noului Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept, sedanul cu garda la sol de SUV prezentat la sfarsitul lunii trecute.

Principala diferenta este ca, in locul setului de ceai si al florilor naturale, ineditul Aznom Atulux mizeaza pe o combinatie de whiskey, sampanie si un espressor marca Nespresso.

De altfel, vechea camioneta americana a mai primit si doua display-uri cu diagonala de 17 inch, pe care pasagerii le pot folosi alaturi de Xbox-ul ascuns in consola centrala.

Alte detalii interioare includ compartiment refrigerator, scaune spate individuale cu reglare electrica, dar si o instalatie de inalta fidelitate, cu 11 difuzoare si aproximativ 1.200 W.

Evaluata la 263.000 de dolari, reteta modelului Aznom Atulux continua cu un motor V8 de 5.7 litri si 401 cai putere, tinut in frau de discuri de franare de pana la 420 de milimetri.

O suspensie pe aer, plus o antifonare a cabinei ca la carte promit la randul lor sa transforme aceasta camioneta in limuzina pe care nici Mercedes nu a reusit sa o construiasca.

Aznom Atulux

Aznom Atulux

Aznom Atulux

Aznom Atulux

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Aznom Atulux
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Mai 2018