Cand ai sange rece in instalatie. Cum a oprit un GT-R de 2.800 de cai dupa ce a pierdut parasuta

Cand ai sange rece in instalatie. Cum a oprit un GT-R de 2.800 de cai dupa ce a pierdut parasuta
  • Nissan-ul GT-R a fost tunat de Alpha Logic
  • Are 2.800 de cai putere
  • A terminat cursa in 6,98 secunde
Distribuie pe Facebook

Acest Nissan GT-R a fost tunat de catre specialistii Alpha Logic si este unul dintre cele mai rapide exemplare din lume. Motorul V6 twin-turbo a fost dus in 2.800 de cai putere, insa aceasta cursa de acceleratie era cat pe ce sa fie ultima.

Modificarea unei masini de competitie nu este niciodata o treaba usoara, iar cel mai rau este ca indiferent de orele dedicate unui proiect de asemenea anvergura te poti trezi oricand ca ceva nu merge conform planului.

Au patit-o pe pielea lor si cei de la Alpha Logic, care si-au dus Nissan-ul GT-R de 2.800 de cai putere la un eveniment de drag racing gazduit de Circuitul International din Bahrain. In clipul video de mai jos poti vedea cum monstrul pe patru roti accelereaza pana la 353,87 de km/h si trece linia de sosire in doar 6,98 secunde.

Insa totul ia o alta intorsatura cand soferul incearca sa opreasca masinaria cu ajutorul parasutei, moment in care dispozitivul se desprinde de caroserie. Cel de la volan isi pastreaza calmul si sangele rece si intr-un final reuseste sa opreasca masina in siguranta.

Distribuie pe Facebook
mai multe