Cand era nou costa 2.000 de dolari, iar acum se da pentru pretul unui Ferrari. Uite ce are special acest Ford Bronco

Cand era nou costa 2.000 de dolari, iar acum se da pentru pretul unui Ferrari. Uite ce are special acest Ford Bronco
  • Ford-ul Bronco a fost fabricat in 1969 iar in 2014 a fost modificat de cei de la ICON
  • Printre imbunatatiri se numara un motor Coyote V8, cutie de transfer Atlas II si diferentiale blocante ARB
  • Masina este intr-o conditie buna si are doar 3700 de kilometri in bord
Distribuie pe Facebook

Baietii de la ICON au pus mana pe acest Ford Bronco si au facut ce au stiut ei mai bine cu el. Partea buna: masina este de vanzare; partea proasta: costa cam cat un Ferrari.

Atunci cand a vazut ca oamenii cauta din ce in ce mai mult masini 4x4 clasice dar care sa aiba performante moderne, Jonathan Ward, un american din California, a decis sa le indeplineasca dorintele. Asa s-a nascut ICON.

Printre proiectele lor se numara si acest Ford Bronco din 1969. Masina a fost terminata in anul 2014, iar lista de modificari este una lunga si distinsa.

Ford Bronco by ICON

Pentru inceput, exteriorul a fost finisat intr-o nuanta de verde, jantele au fost inlocuite cu unele Blackrock, din aluminiu, grila a fost inlocuita cu una CNC, iar oglinzile si manerele usilor sunt acum din otel inoxidabil.

Ford Bronco by ICONFord Bronco by ICON

Si acum, partea cea mai interesanta: detaliile tehnice. Sa incepem cu inceputul si sa vorbim putin despre ce se afla sub capota acestui Bronco. Ei bine, propulsorul ales a fost imprumutat de pe Ford-ul Mustang, si este un Coyote V8, care transmite puterea celor 4 roti prin intermediul unei transmisii manuale in 5 rapoarte si a unei cutii de transfer Atlas II.

Ford Bronco by ICON

Lista continua cu punti Dynatrac, o suspensie Fox Racing, diferentiale blocante ARB si frane sport.

Conform vanzatorului, masina a fost folosita in mare parte la ferma si este intr-o conditie buna, cu mici zgaraieturi pe bara spate si cateva ciobituri la nivelul caroseriei, dar nimic grav.

Ford Bronco by ICONFord Bronco by ICON

Ford-ul Bronco modificat de cei de la ICON are doar 3700 de kilometri in bord iar pretul este pe masura: 225.000 de dolari.

Ford Bronco by ICON

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Ford Bronco by ICON
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2016