Oficialii Ford confirma in sfarsit noul Bronco

Oficialii Ford confirma in sfarsit noul Bronco
  • Americanii de la Ford au confirmat noul Bronco
  • SUV-ul va fi asamblat la uzina din Michigan
  • Va fi inclus in gama de modele in 2020
Distribuie pe Facebook

Cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, americanii de la Ford au confirmat in sfarsit noua generatie a legendarului Bronco. Acesta va veni in 2020 si va fi asamblat la uzina Ford din Wayne, Michigan, alaturi de viitorul Ranger.

Ford-ul Bronco, unul dintre cele mai importante modele ale constructorului american de automobile, se intoarce in 2020 in uzina pe care o parasea pentru prima data in urma cu mai bine de 30 de ani.

Dupa mai multe luni in care au aparut tot felul de zvonuri despre o noua generatie Bronco, SUV-ul a fost in sfarsit confirmat oficial in cadrul Salonului Auto de la Detroit. Anuntul a fost facut de Joe Hinrichs, presedintele Ford of the Americas, care a tinut sa precizeze ca "Ne-am auzit clientii. Vor o noua generatie de vehicule incredibil de capabile, dar distractive de condus. Ranger va fi destinat celor care vor un vehicul functional, manevrabil si accesibil. Bronco va fi un vehicul 4x4 de clasa medie care va fi construit fara niciun compromis pentru cei care cauta aventura dincolo de strazile oraselor."

Cu ceva timp in urma, unele voci sustineau ca noul Bronco va fi construit in Australia, insa aceasta informatie s-a dovedit a fi doar un zvon. Legendarul SUV va renaste de fapt in uzina din Wayne, Michigan, acolo unde va fi asamblat alaturi de noul Ranger.

In timp ce pick-up-ul se va alatura gamei Ford de-abia in 2019, Bronco va fi oferit clientilor incepand din 2020.

Oficialii constructorului american de automobile nu au dat mai multe detalii, insa cel mai probabil cele doua modele amintite mai sus vor imparti si platforma T6, pe care inginerii vor fi nevoiti sa o modifice, pentru a fi potrivita pentru cel din urma.

Multumita acesteia, Ford-ul Bronco va fi vandut la nivel mondial, fiind astfel disponibil atat cu volan pe partea stanga cat si pe partea dreapta.

In urmatorii 5 ani, americanii de la Ford au un program extrem de incarcat, in contextul in care planuiesc sa lanseze nu mai putin de 13 modele electrice. Printre acestea amintim Mustang Hybrid, F-150 Hybrid sau Transit-ul Custom Plug-in Hybrid.

Sursa foto: bronco6g.com

Distribuie pe Facebook
mai multe