Cand iubesti prea mult imprimeul de tigru pentru a nu-l lua cu tine si... pe, respectiv in masina

Cand iubesti prea mult imprimeul de tigru pentru a nu-l lua cu tine si... pe, respectiv in masina
  • Cel mai simpatic Fiat 500 din lume are impremeuri de tigru pe caroserie si la interior
  • Exemplarul cu pricina poarta semnatura companiei de tuning Garage Italia Customs
  • Lista cu atractii principale include cini straturi de lac, piele alcantara si chiar denim
Distribuie pe Facebook

Acest articol nu este un pamflet, asa ca trebuie tratat la modul serios. Fiindca, vezi tu, o astfel de masina exista chiar cu adevarat, indiferent de ce crede lumea despre stilul adoptat.

Cum despre proiectele celor de la Garage Italia Customs ti-am tot vorbit in ultima perioada de timp, astazi iti vom spune una sau doua chestiuni in legatura cu pasiunea companiei din Cizma pentru micul Fiat 500.

Ei bine, atunci cand nu este ornat cu denim si cristale Swarovski pentru fondatorul marcii Diesel, simpaticul automobil care porneste in tara noastra de la 9.327 euro + TVA primeste... fel si fel de costumatii animalice.

Fara niciun fel de alta introducere sau prezentare, exemplarul din cazul de fata iese in evidenta prin - felicitari, ai ghicit!, imprimeul de tigru omniprezent atat la nivelul exteriorului, cat si al interiorului.

Fiat 500 Tiger

Fiat 500 TigerFiat 500 TigerFiat 500 Tiger

Daca este sa le dam crezare celor de la Garage Italia Customs, pentru finisarea caroseriei s-au folosit nu mai putin de cinci straturi de lac, modul in care aceasta straluceste acum lasandu-te practic cu gura cascata.

Pentru decorarea interiorului, specialistii companiei din Cizma au ales o combinata clasica de piele si alcantara, careia i se alatura la fel de clasicele cusaturi contrastante, respectiv mai putin obisnuitele accente de denim.

In schimb, volanul sport cu design in trei spite si parte inferioara plata daca vedem noi bine de aici a avut parte de un tratament cu adevarat unic, imbracamintea sa fiind singura realizata in cazul de fata din velur.

Nu avem nici macar cea mai mica idee daca de suferit a avut sau nu si motorizarea 1.4 turbo prezenta la datorie, insa stim ca acest Fiat 500 mai propune, pe langa scorpionul caracteristic versiunii Abarth, si cateva capete de tigru.

Fiat 500 Tiger

Fiat 500 TigerFiat 500 TigerFiat 500 Tiger

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Fiat 500 Tiger
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2016