Cand l-a cumparat era un X6 alb, ca toate celelalte. Acum l-a vopsit mov si atrage toate privirile

  • A fost un X6 obisnuit, finisat in alb
  • Nuanta Amethyst vine in compania unor detalii galbene
  • Jantele au diametrul de 22 de inch
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui BMW X6 a apelat la specialistii TopCar Design pentru a-i transforma SUV-ul intr-o bijuterie pe patru roti. Din meniu nu lipseste un bodykit agresiv, o vopsea care-ti fura ochii si un set de jante cu 10 spite.

Modelul nemtilor de la BMW este fara indoiala unul dintre cele mai tunate si tunabile SUV-uri de pe piata. Atelierele din intreaga lume nu duc lipsa de piese aftermarket pentru X6, astfel ca proprietarii nu trebuie decat sa se hotarasca ce anume vor.

BMW X6 by TopCar Design

Exemplarul din aceste imagini si-a inceput viata ca un X6 obisnuit, finisat intr-o nuanta de alb. Intre timp a primit mai multe bunatati de la TopCar Design, inclusiv un bodykit complet Lumma Design, un set de jante cu diametrul de 22 de inch de la acelasi tuner si o nuanta speciala, botezata Amethyst, pentru caroserie.

BMW X6 by TopCar Design

Pentru ca transformarea sa fie completa, movul care imbraca exteriorului SUV-ului german vine in compania catorva detalii galbene. Mai departe, avem lumini de ceata LED, un sistem de evacuare sport si cateva elemente specifice celor de la Lumma pentru interior.

BMW X6 by TopCar Design

Nu stim ce motorizare ascunde acest X6 sub capota, insa indiferent de situatie, sigur gasesti vreun tuner care sa stoarca ceva mai multi cai putere. Chiar si nemtii de la Lumma Design ofera un modul pentru versiunea xDrive 50i, care creste puterea de la 450 de cai si 650 Nm cuplu la 555 de cai si 792 Nm cuplu.

BMW X6 by TopCar Design

In cazul in care vrei ceva mai extrem, poti apela la Manhart, Hamann sau G-Power. Acestia din urma sunt specializati mai mult pe versiunea de performanta X6 M, pe care promit sa ti-o duca in 725 de cai si 890 Nm cuplu. Cu ajutorul lor, SUV-ul atinge 100 de km/h in doar 4,2 secunde si are o viteza maxima de peste 300 de km/h.

BMW X6 by TopCar Design

BMW X6 by TopCar Design

BMW X6 by TopCar Design

BMW X6 by TopCar Design

BMW X6 by TopCar Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW X6 by TopCar Design
mai multe