Carlex Design perfectioneaza Mercedes-ul SLS AMG Black Series

Carlex Design perfectioneaza Mercedes-ul SLS AMG Black Series
  • Dupa BMW Seria 4, specialistii Carlex si-au indreptat intreaga atentie catre SLS AMG Black Series
  • Supercarul germanilor de la Mercedes a scapat complet neatins, atat la exterior, cat si la motor
  • Imbunatatirile au curs insa la nivel de interior, acolo unde avem piele, alcantara si fibra de carbon din belsug
Distribuie pe Facebook

Performantele motorului V8 de 6.208 centimetri cubi, aspectul impunator al caroseriei si interiorul ce ofera un echilibru subtil intre eleganta, lux si tehnologie au propulsat versiunea Black Series a modelului SLS AMG pe un loc fruntas intr-un top al celor mai impresionante Mercedes-uri lansate vreodata. Asta nu inseamna insa neaparat ca nu exista loc de imbunatatiri si in cazul de fata.

Promovat ca versiunea suprema a supercarului SLS, modelul Mercedes SLS AMG Black Series se poate lauda cu prezenta sub capota a unui propulsor cu opt cilindri in V si capacitate de 6.208 centimetri cubi, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 631 cai putere si 635 Newton-Metri.

Mercedes SLS AMG Black Series by Carlex

Mercedes SLS AMG Black Series by CarlexMercedes SLS AMG Black Series by Carlex

Drept urmare, faptul ca polonezii de la Carlex Design nu au intervenit si la nivelul unitatii aspirate nu ar trebui sa mai reprezinte nici un fel de surpriza pentru nimeni. Nu de alta, dar cele 3.6 secunde necesare realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, respectiv cei 315 kilometri pe ora din dreptul vitezei maxime ar trebui sa fie arhisuficiente / arhisuficienti chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti ai automobilului de inalta performanta din Stuttgart.

Si despre aspectul exterior se poate spune, de asemenea, ca a scapat complet neatins, specialistii celebrei companii de tuning Bielsko-Biala concentrandu-se in schimb pe imbunatatirea aspectului interior. Din pacate, pretul tratamentului suferit de modelul Mercedes SLS AMG Black Series ramane un mister la acest moment, insa ceva ne spune ca numeroasele insertii de piele, accente de alcantara si ornamente de carbon pregatite de polonezii de la Carlex Design nu vor fi deloc ieftine.

E suficient sa arunci o privire asupra celor sapte fotografii oficiale publicate si vei intelege de ce anume nu iti vei permite niciodata un astfel de tuning. Nu de alta, dar cuvintele sunt de prisos.

Mercedes SLS AMG Black Series by Carlex

Mercedes SLS AMG Black Series by CarlexMercedes SLS AMG Black Series by Carlex

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes SLS AMG Black Series by Carlex
mai multe