Carlex Design transforma complet interiorul camionetei Ford F-150

Carlex Design transforma complet interiorul camionetei Ford F-150
  • Polonezii de la Carlex Design au pregatit un tuning pentru Ford F-150
  • Pachetul include insertii de piele si alcantara, plus ornamente de lemn
  • Oficialii companiei nu au dezvaluit nici un detaliu referitor la pretul modificarilor
Distribuie pe Facebook

Adio plastice antipatice si neprietenoase, bun venit insertii de piele, accente de alcantara si ornamente realizate din lemn masiv!

Automobilele americane nu au impresionat niciodata prin calitatea materialelor interioare, insa acest lucru nu mai reprezinta deja nici un secret pentru nimeni. Si totusi, ce se intampla atunci cand ai ajuns la limita rabdarii si-ti doresti neaparat sa scapi de plasticele antipatice si neprietenoase ce inconjoara cockpit-ul masinii din dotare?

Ford F-150 by Carlex Design

Ei bine, in cazul in care esti dispus sa investesti o suma generoasa de bani, solutii se gasesc... destule. Inclusiv o redecorare completa a interiorului, asa cum s-a intamplat in situatia de fata, unde specialistii polonezi din cadrul companiei Carlex Design au transformat radical interiorul unui exemplar al popularei camionete Ford F-150.

Iata insa despre ce este vorba, mai pe indelete: spre deosebire de modelul standard, proiectul Ford F-150 semnat de tunerul Carlex Design se poate lauda, in primul si in primul rand, cu o plansa de bord imbracata integral in alcantara de culoare maronie si accesorizatata atat cu ornamente din lemn, cat si cu cusaturi contrastante.

Ford F-150 by Carlex Design

Ford F-150 by Carlex DesignFord F-150 by Carlex Design

Cu aceeasi alcantara de culoare maronie ne mai intalnim si la nivelul plafonului, respectiv montantilor, materialul cu pricina fiind, de asemenea, oferit si in compania unor insertii de piele neagra, respectiv cusaturi contrastante atat la nivelul volanului cu design in patru spite, cat si la nivelul scaunelor sau fetelor usilor cu deschidere opusa.

Si daca tot am ajuns la fetele usilor, ei bine... trebuie sa precizam ca aici mai regasim si numeroase ornamente realizate din lemn, exact ca cele pe care le-am intalnit la nivelul consolei centrale sau cotierei fata. Drept urmare, multumita specialistilor polonezi, populara camioneta Ford F-150 se mandreste acum cu un interior caracteristic unei limuzine, cu materiale dintre cele mai fine.

Ford F-150 by Carlex Design

Ford F-150 by Carlex DesignFord F-150 by Carlex Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ford F-150 by Carlex Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2014