Carlex Design transforma complet interiorul unui BMW Z4 V8

Carlex Design transforma complet interiorul unui BMW Z4 V8
  • Carlex Design transforma complet interiorul unui BMW Z4
  • Tunerul german propune o reteta cu piele, alcantara si carbon
  • Rezultatul final promite sa castige numeroase concursuri
Distribuie pe Facebook

Totul, dar absolut totul, de la panoul de bord si pana la protectiile anti-rasturnare, este acum 'imbracat' fie in piele, fie in alcantara, fie in fibra de carbon - plasticele caracteristice versiunii standard devenind astfel doar o amintire neplacuta.

Iti mai aduci aminte de Carlex Design? Dupa ce au "lucrat" un Mercedes Sprinter pana la limita perfectiunii, specialistii celebrei companii poloneze si-au indreptat intreaga atentie catre prima generatie a modelului BMW Z4.

Rezultatul final promite sa castige numeroase premii la concursurile de tuning interior, modul in care au fost imbinate insertiile de piele cu accentele de alcantara, respectiv cusaturile contrastante cu ornamentele realizate din fibra de carbon facand absolut toti banii din lume.

BMW Z4 E85 by Carlex Design

BMW Z4 E85 by Carlex DesignBMW Z4 E85 by Carlex DesignBMW Z4 E85 by Carlex Design

Iar daca te intrebi de ce o combinatie de negru si gri la nivelul cockpit-ului, ei bine... iata si raspunsul tau: BMW-ul Z4 cu pricina a sosit la sediul companiei Carlex Design intr-o costumatie exterioara finisata in aceleasi doua (non)culori.

De asemenea, aceeasi caroserie a roadster-ului bavarez pare sa se fi ales si cu alte modificari vizuale, spoilerele fata / spate agresiv-stilizate, jantele de dimensiuni generoase si cele patru ornamente din dotarea sistemului de evacuare reprezentand cele mai elocvente detalii.

Surprizele nu se opresc insa aici, BMW-ul Z4 ajuns pe mainile specialistilor celebrei companii poloneze bucurandu-se inclusiv de prezenta la datorie a unui propulsor aspirat cu opt cilindri in V.

Unul cu o capacitate de 3.999 centimetri cubi, preluat de la vechiul M3 E9x si care producea aproximativ 420 de cai putere la momentul iesirii de pe linia de productie.

BMW Z4 E85 by Carlex Design

BMW Z4 E85 by Carlex Design

BMW Z4 E85 by Carlex Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW Z4 E85 by Carlex Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Mai 2015