Ce-ai zice de un Mini cu motor de Hayabusa si 480 cai putere?

Minuni s-au mai vazut, la fel si tuninguri duse la extrem, insa automobilul pe care urmeaza sa-l cunoastem indeaproape pare sa depaseasca orice limita a imaginatiei, fie aceasta chiar si extrem de bogata.
Distribuie pe Facebook

Este doar un Mini antic, cu aripi mult prea late si jante deloc aspectuoase s-ar putea spune la prima vedere, insa situatia sta putin diferit. Intr-adevar, caroseria apartine unui Mini de generatie mai veche, insa cu greu mai putem discuta de un Mini autentic daca tinem cont ca sub aceasta se ascunde o structura tubulara, care se intampla sa gazduiasca un motor de provenienta Hayabusa. Un motor de provenienta Hayabusa, modificat astfel incat sa scoata la iveala forta si puterea unei herghelii de circa 480 de cai.

Ce-ai zice de un Mini cu motor de Hayabusa si 480 cai putere?

De asemenea, tot intamplarea face ca intregul automobil sa nu cantareasca mai mult de aproximativ 580 de kilograme, combinarea celor doua impresionante valori ducand la nasterea unei acceleratii de la 0 la 100 km/h in nici mai mult, nici mai putin de 3 (trei!!!) secunde. Inutil de mentionat, modelul cu pricina se mai poate lauda si cu prezenta a doua scaune, respectiv a unui volan, ceea ce inseamna - cel putin in teorie, ca ar trebui sa reprezinte solutia perfecta pentru iesirile pe circuit.

Ce-ai zice de un Mini cu motor de Hayabusa si 480 cai putere?

PS: Iar pentru cei interesati de cine se tine de astfel de "smecherii", raspunsul este Knight Motorsport Engineering.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mini cu motor de Hayabusa
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2012