Ce-i al lui e pus deoparte. Asa vor sa tuneze americanii de la Saleen noul Ford Bronco

Ce-i al lui e pus deoparte. Asa vor sa tuneze americanii de la Saleen noul Ford Bronco
  • Primele modificari pentru noul Bronco
  • Inspirate de Big Oly
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Saleen lucreaza deja la o serie de modificari pentru noul Ford Bronco. Ca sursa de inspiratie, acestia au folosit asa-numitul Big Oly, poate cel mai celebru off-roader de competitie din istoria motorsportului american.

Ford Bronco s-a intors dupa o pauza lunga si toata lumea este entuziasmata. Fanii acestui off-roader celebru asteapta cu sufletul la gura lansarea pe piata iar tunerii lucreaza deja la pachete de tuning special dezvoltate pentru acest model.

Printre primii care sa publice imagini cu noul Bronco tunat se numara americanii de la Saleen.

Asa cum spuneam mai sus, acestia s-au inspirat din poate cel mai cunoscut off-roader de competitie din istoria motorsportului american. Este vorba despre asa-numitul Big Oly, un vehicul construit de la zero si facut sa arate ca un Ford Bronco.

Ford Bronco Saleen

Cu Parnelli Jones in spatele volanului, Big Oly a participat la unele dintre cele mai solicitante curse inclusiv Baja 1000, Baja 500 sau Mint 400, castigand multe dintre ele.

Asadar, grafica face o trimite directa la Big Oly si este acompaniata de mai multe componente care subliniaza si mai mult caracterul de off-roader al noului Bronco.

Ne referim aici la o bara fata custom, scut din carbon forjat, o capota Saleen, lumini auxiliare pe plafon, aripi spate din material compozit, eleron ajustabil si o bara spate, la fel facuta la comanda, cu un suport pentru roata de rezerva.

Ford Bronco Saleen

Din pacate, americanii de la Saleen nu au precizat cand anume vor fi disponibile aceste modificari si nici cat vor costa dar cu siguranta vor transforma celebrul off-roader produs de Ford.

Distribuie pe Facebook
mai multe