Ce mai dezastru! A vrut sa-si transforme vechea Honda in Lamborghini, dar a esuat mizerabil

  • Acest Lamborghini este, de fapt, o Honda Accord in patru portiere
  • De transformarea masinii japoneze se ocupa o companie din Mumbai
  • Nu se cunosc date despre motor sau pretul conversiei cu pricina
Distribuie pe Facebook

In timp ce marea majoritate a posesorilor de Honda Accord s-ar multumi si cu un simplu set de jante, proprietarul acestui exemplar in patru portiere a optat pentru un tuning ceva mai amplu.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de sapte ani si jumatate, chiar la inceputul acestei decade, primul Aventador din istoria companiei Lamborghini a fascinat o lume intreaga. Atat prin formele spectaculoase ale caroseriei in doua portiere, cat si datorita performantelor marete ale motorului cu 12 cilindri in V.

Cu un pret net care depasea 250.000 de euro, modelul producatorului din Sant'Agata Bolognese nu s-a incadrat insa niciodata in bugetul muritorilor de rand. Este de altfel si principalul motiv pentru care urmasul legendarului Murcielago a "primit" de-a lungul timpului nenumarate replici, unele dintre cele mai ciudate.

In aceasta categorie se incadreaza si exemplarul din cazul de fata care, cu toate ca pare imposibil de crezut, porneste de la... o Honda Accord in patru portiere. Fotografiile din timpul ineditei conversii lipsesc, din pacate, din peisaj, dar transformarea este realizata de un atelier pe nume Executive Modcar Trendz.

Nici despre suma perceputa in schimbul respectivului tratament nu exista niciun fel de informatie, asa cum nu se cunosc detalii nici macar despre motorizarea care propulseaza atipicul proiect de tuning. Sansele de a fi totusi vorba despre motorul cu 12 cilindri in V anterior amintit tind catre zero, cel mai probabil.

Honda Accord transformata in Lamborghini Aventador

Honda Accord transformata in Lamborghini Aventador

Honda Accord transformata in Lamborghini Aventador

Honda Accord transformata in Lamborghini Aventador

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Honda Accord transformata in Lamborghini Aventador
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2019