Cea mai noua creatie Gemballa: are 828 de cai si atinge 100 de km/h in mai putin de 2.4 secunde

Cea mai noua creatie Gemballa: are 828 de cai si atinge 100 de km/h in mai putin de 2.4 secunde
  • Gemballa a dezvoltat un nou pachet de tuning pentru 911-le Turbo
  • Sportiva germana beneficiaza acum de 828 de cai putere
  • Atinge 100 de km/h in mai putin de 2,4 secunde
Distribuie pe Facebook

Tunerul german a lansat cu ocazia show-ului SEMA din acest an un pachet de tuning extrem pentru Prosche-ul 911 Turbo. Sportiva germana beneficiaza acuma de 828 de cai putere si atinge 100 de km/h in mai putin de 2,4 secunde.

Nemtii de la Gemballa sunt acei specialisti in tuning pe care trebuie neaparat sa-i vizitezi daca ai un Porsche, si vrei sa-l faci mai tare decat este. Daca sa spunem, ai un 911 Turbo, atunci ai un motiv in plus sa ii contactezi, avand in vedere ca tocmai au lansat un pachet de tuning special pentru acest model.

Gemballa GT Concept

Acesta debuteaza cu ocazia show-ul SEMA din Las Vegas si a fost botezat Gemballa GT Concept. Printre noutatile pe care le aduce sunt o gramada de elemente aerodinamice, insa si cateva imbunatatiri tehnice care fac sportiva germana si mai atragatoare.

Gemballa GT Concept

Insa vom incepe cu cele estetice, si vom spune intai de toate ca majoritatea sunt confectionate din fibra de carbon. Avem un nou spoiler fata, praguri, aripi evazate, difuzor de aer, o aripa spate de dimensiuni considerabile sau jantele de 21 de inch, forjate desigur. In spatele lor se ascund franele cu discuri de 380 de milimetri pe fata si sase pistonase, si de 360 mm pe spate si patru pistonase.

Acestea se vor dovedi numai bune, deoarece propulsorul Boxer twin-turbo de 3.8 litri a fost refacut aproape in totalitate. Nemtii de la Gemballa au instalat galerie de admisie mai mare, valve noi, filtre de aer performante, biele forjate, turbine mai mari, un sistem de evacuare sport si lista mai poate continua.

Gemballa GT Concept

De tinut minte este ca 911-le Turbo beneficiaza acum de 828 de cai putere, cu 288 mai multi decat versiunea stock, si 952 Nm cuplu. In aceasta noua configuratie, acceleratia de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in 2,38 secunde, iar viteza maxima a crescut la peste 360 de km/h.

Gemballa GT Concept

Toate acestea vin pentru un pret destul de mare, insa pe de alta parte nici nu avea cum sa fie altfel. Asadar, clientii pot comanda aceste modificari prin programul GTR 8XX Evo-R Biturbo, insa vor trebui sa puna jos 25.450 de euro pentru pachetul aerodinamic, 49.800 de euro pentru internele motorului, 3.880 de euro pentru galeria de admisie si 7.150 de euro pentru jante.

Distribuie pe Facebook
mai multe