Cea mai noua masina lansata de nemti e nebunie curata. Exteriorul i-a lasat cu gura cascata pe toti

Cea mai noua masina lansata de nemti e nebunie curata. Exteriorul i-a lasat cu gura cascata pe toti
  • Cea mai noua masina lansata de nemti e nebunie curata
  • Exteriorul i-a lasat cu gura cascata pe toti
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua cu motorizarea V8 de patru litri si aproximativ 740 de cai putere.

O motorizare cu opt cilindri in V si doua turbine supradimensionate, care ofera 600 de cai dintr-o capacitate de patru litri. Suficient pentru ca timpul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa nu depaseasca 3.8 secunde, potrivit companiei producatoare.

Aceasta reprezinta insa doar inceputul, seria vestilor bune continuand cu spoilerele fata si spate agresiv stilizate, jantele supradimensionate din aliaj, interiorul croit pe masura exteriorului si asa mai departe.

Disponibila, la vanzare, cel putin pe piata din Germania, la preturi incepand de la aproape 130.000 de euro, mult anticipata versiune de performanta Audi RS Q8 stie cum sa se remarce. Indiferent de unghiul din care priveste fiecare persoana.

Exista insa si cateva exceptii de la aceasta regula, in frunte aflandu-se specialistii celebrei companii de tuning ABT Sportsline, ce se fac vinovati de aducerea la viata a monstruosului experiment RSQ-8 R.

Produsa in numai 125 de exemplare, impresionanta creatie se bucura de o larga varietate de elemente exterioare realizate din fibra de carbon. La care se adauga un set de jante cu diametrul generos de 23 de inch, finisat intr-o nuanta de negru.

In ceea ce priveste departamentul interior, nenumaratele ornamente din fibra de carbon prezente inclusiv aici sunt insotite de cateva detalii extrem de interesante, precum cusaturile un culoarea caroseriei.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, motorizarea V8 de patru litri a variantei de performanta Audi RS Q8 a primit o noua unitate de control, un nou intercooler, dar si o noua evacuare, astfel rezultand 740 de cai putere. Conform ABT Sporsline.

Totodata, specialistii celebrei companii germane de tuning mai anunta si un timp demn de un supercar de generatie mai veche pentru acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora: 3.4 secunde, mai precis.

ABT RSQ8-R

ABT RSQ8-R

ABT RSQ8-R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze ABT RSQ8-R
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2021