Cea mai noua masina scoasa la vanzare in Dubai e nebunie curata. Are peste 800 de cai sub capota si o caroserie gravata

Cea mai noua masina scoasa la vanzare in Dubai e nebunie curata. Are peste 800 de cai sub capota si o caroserie gravata
  • Cea mai noua masina scoasa la vanzare in Dubai e nebunie curata
  • Are peste 800 de cai sub capota si o caroserie gravata
Distribuie pe Facebook

Daca vine vorba, in schimb, despre nota de plata, ei bine... nici despre aceasta nu se poate spune ca dezamageste. Ba dimpotriva.

O companie auto din emiratul Dubai are la vanzare probabil cea mai spectaculoasa masina care poate fi cumparata, zilele acestea, la mana a doua (si nu numai). Este vorba, mai exact, despre un Nissan GT-R fabricat in cursul anului 2014 si modificat ulterior de specialistii Kuhl Racing, dupa cum se arata in anuntul publicat pe un site de specialitate.

Lista atractiilor principale culmineaza, in cazul de fata, cu caroseria gravata, vopsita intr-un auriu cu finisare cromata, insa nu ar trebui sa intreaca tocmai neobservate nici spoilerele fata si spate agresiv stilizate. Oferite alaturi de alte cateva elemente extreme - ca aripile laterale proeminente sau eleronul pentru portbagaj.

Aceeasi spectaculoasa masina scoasa, de curand, la vanzare de o companie auto din emiratul Dubai se mai poate lauda, totodata, si cu un nou set de jante din aliaj, plus o suspensie pe aer. Reteta respectivului Nissan GT-R, fabricat in cursul anului 2014 si modificat ulterior de specialistii Kuhl Racing, continua la interior, cu diferite accente aurii.

Seria vestilor bune se incheie, intr-un final, cu motorizarea V6 twin-turbo de 3.8 litri si, in urma unui tratament special, 820 de cai putere. Anuntul publicat pe un site de specialitate mai vorbeste si despre un rulaj de doar 6.000 de kilometri, dupa care sare la nota de plata: echivalentul a 435.000 de dolari la cursul de azi.

Nissan GT-R cu caroseria gravata

Nissan GT-R cu caroseria gravata

Nissan GT-R cu caroseria gravata

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Nissan GT-R cu caroseria gravata
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Martie 2021