Cel mai agresiv BMW i3 se afla in Japonia si arata ca o masina de curse

Cel mai agresiv BMW i3 se afla in Japonia si arata ca o masina de curse
  • Eve.Ryn anunta primul tuning pentru noul BMW i3
  • Japonezii s-au limitat la modificarea exteriorului
  • Meniul include detalii din carbon si jante pe 20 inch
Distribuie pe Facebook

Proiectat pentru a fi city car-ul perfect, noul BMW i3 a fost transformat intr-un soi de masina de curse de catre specialistii Eve.Ryn.

Dupa mai multe luni de asteptare, iata ca a sosit momentul ca noul BMW i3 sa se laude cu primul sau pachet de tuning. Acesta poarta semnatura specialistilor Eve.Ryn si propune modificari dintre cele mai radicale.

Vizand exclusiv aspectul exterior, tratamentul japonez transforma city car-ul bavarez intr-un soi de masina de curse, multiplele prize de aer din dotarea spoilerului fata si numeroasele detalii din fibra de carbon de la nivelul caroseriei contribuind din plin la aceasta realizare.

Nu lipsesc din meniu nici aripile laterale dotate cu jante de dimensiuni generoase - pe 20 inch, mai exact, programul de magie incheindu-se in cele din urma cu eleronul aplicat plafonului, respectiv spoilerul spate cu difuzor inclus.

BMW i3 by Eve.RynBMW i3 by Eve.Ryn

BMW i3 by Eve.Ryn

Cum informatiile oficiale cu privire la proiectul companiei Eve.Ryn se opresc pentru moment aici, nu putem decat sa reamintim ca noul BMW i3 este pus in miscare de un motor electric, ce produce 170 cai putere si 250 Newton-Metri.

Avand o greutate mai mica de 1.200 de kilograme, city car-ul bavarez are nevoie de numai 7.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, valoarea din dreptul vitezei maxime fiind insa de-a dreptul dezamagitoare. Mai ales in comparatie cu aspectul exterior: 150 kilometri pe ora

In ceea ce priveste autonomia, noul BMW i3 promite undeva intre 130 si 160 de kilometri in modul Comfort, dar poate urca pana la 200 de kilometri atunci cand se selecteaza modul ECO Pro+.

Pentru un maximum de performanta, clientii au la dispozitie si o versiune Range Extender care, pe langa propulsorul electric, gadzuieste si o motorizare de motocicleta. In acest caz, city car-ul bavarez va putea parcurge distante chiar si de pana la 340 de kilometri.

BMW i3 by Eve.RynBMW i3 by Eve.Ryn

BMW i3 by Eve.Ryn

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (91) Poze BMW i3 by Eve.Ryn
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Octombrie 2014